Medische hulptroepen inschakelen?

Doe een aanvraag

Huisartsenpraktijk

Medigo biedt dagelijks ondersteuning aan huisartspraktijken door heel Nederland. Onze flexibele en hoogopgeleide kandidaten worden ingezet voor zowel algemene praktijkondersteuning als ondersteuning op het gebied van ketenzorg. Wij denken met u als opdrachtgever mee om te bepalen welke inzet het beste aansluit bij uw type praktijk, of dit nu een solopraktijk, duopraktijk, HOED (Huisartsen Onder Een Dak) of juist een gezondheidscentrum betreft. Op basis van uw wensen stellen wij de juiste Medigo kandidaat voor om de werkdruk en werklast binnen uw praktijk zo veel mogelijk te verlagen. En dat geeft u weer meer tijd voor uw patiënten.

"Toenemend huisartsentekort in heel Nederland"

"Er dreigt in de komende vijf jaar in veel regio’s in Nederland een tekort aan huisartsen te ontstaan. Afhankelijk van de exacte stijging van de zorgvraag kan dat tekort zich zelfs landelijk voordoen. Er zijn dan niet meer genoeg huisartsen in Nederland om de benodigde zorg te bieden. Dat blijkt uit een onderzoek van Nivel en Prismant, dat in opdracht van het ministerie van VWS en de Landelijke Huisartsen Vereniging (LHV) is uitgevoerd."

Bron: LHV (2019)

Medigo biedt de oplossing !

Als gespecialiseerd medisch uitzendbureau staan wij dagelijks in contact met huisartsen in alle regio's van Nederland. Wij weten dan ook goed wat er speelt in de huisartsenpraktijk, waar de knelpunten liggen en wat de specifieke aandachtspunten zijn van onze klanten. Het groeiende tekort aan huisartsen (en doktersassistenten) is dan ook geen nieuws voor ons. Wij hebben voor dit probleem al een passend Medigo profiel ontwikkeld, namelijk de ANIOS Huisartsgeneeskunde.

ANIOS huisartsgeneeskunde

De functie ANIOS Huisartsgeneeskunde is een maatoplossing ontwikkeld door Medigo als antwoord op het huisartsentekort en de wachttijd voor basisartsen die willen starten met de huisartsenopleiding. Deze functie wordt uitsluitend vervuld door een door Medigo gekwalificeerde, BIG-geregistreerde basisarts die voldoet aan onze specifieke profieleisen. Medigo kandidaten zijn direct inzetbaar en bevoegd om onder supervisie zelfstandig spreekuur te doen en u als huisarts te ontlasten. Met deze extra ondersteuning worden werkdruk en werklast binnen de praktijk aanzienlijk verlaagd, bijvoorbeeld tijdens piekperiodes zoals vakantie, verlof of de sollicitatieprocedure voor een vaste medewerker of collega-huisarts.

Wij kwalificeren medisch studenten in uw regio.

Medigo maakt de kwaliteiten van medisch studenten inzichtelijk en inzetbaar.

Medigo werkt met een uniek, zorgspecifiek profiel wat de kwaliteiten van onze medisch studenten inzichtelijk maakt. Naast uitgebreide medische kennis, werkervaring en klinische vaardigheden beschikken zij over de bekwaamheid om op professionele wijze te communiceren met zowel patiënten als zorgprofessionals. Medigo kandidaten zijn zeer geschikt om ondersteuning te bieden bij diverse zorginstellingen doordat wij uitvoerig kwalificeren op de volgende competenties:

Uitgebreide medische kennis
Ervaring met medische verrichtingen
Snel instructies en protocol eigen maken
Zelfstandig en nauwkeurig kunnen werken
De taal spreken van de zorgprofessional
Patiënt- en cliëntvriendelijk te werk gaan
Beschikken over analytisch denkvermogen
Klinische blik en overstijgend inzicht

Zorgfuncties in de huisartsenpraktijk.

Een overzicht van uitgevoerde zorgfuncties door onze kandidaten.

Baliemedewerker

Profiel: Geneeskundestudent (bachelor)

Doktersassistent

Profiel: Geneeskundestudent (master)

Spreekuurondersteuner Huisarts

Profiel: Geneeskundestudent (master)

Praktijkonderondersteuner

Profiel: Basisarts (BIG)

Lees meer over ketenzorg projecten.

Praktijkonderondersteuner GGZ

Profiel: Basispsycholoog (NIP)

Lees meer over ketenzorg projecten.

ANIOS Huisartsgeneeskunde

Profiel: Basisarts (BIG)

Heeft u ondersteuning nodig?

Doe een aanvraag en wij kwalificeren de juiste medisch student passend bij uw wensen.

Contact opnemen

Wilt u bespreken wat een Medigo kandidaat voor u kan betekenen? Bel direct met één van onze medewerkers en wij nemen uitgebreid de tijd om uw wensen en vragen door te nemen.


Bel 020 - 528 73 88

Aanvraag doen

Wilt u vrijblijvend advies of heeft u ondersteuning nodig bij een specifieke functie? Wij helpen u graag verder! Dien online uw aanvraag in en ontvang professioneel advies op maat.


Aanvraag indienen

Stel een vraag