Vragen? Bel met Team Medigo!

Bel 020 - 528 73 88

Farmacologie

Bij toenemende vergrijzing en de stijgende kosten van medicijnen is er binnen zorginstellingen een toename merkbaar van farmacologische projecten. Voorbeelden hiervan bij onze opdrachtgevers in de tweedelijn zijn o.a. medicatie verificatie (ViPP), add-on geneesmiddelen registratie en het overzetten van medicatie orders voor het EVS. Medigo kandidaten met farmacologische kennis kunnen hier zeer goed voor worden ingezet. Ook biedt Medigo ondersteuning op dit vlak aan opdrachtgevers in de eerstelijn.

Medigo kandidaten helpen bij medical review en ondersteunen bij het screenen van de patiëntenpopulatie op polyfarmacie, verzamelen informatie over medicatiegebruik, opvragen van actuele medicatieoverzichten vanuit het Landelijk Schakelpunt (LSP) en het signaleren van eventuele farmacotherapie gerelateerde problemen (FTP's). Medigo biedt daarnaast ook ondersteuning aan ziekenhuisapotheken en openbare apotheken in de rol van vervangend apotheekassistent of als medewerker voorraadbeheer.

Wij kwalificeren medisch studenten in uw regio.

Medigo maakt de kwaliteiten van medisch studenten inzichtelijk en inzetbaar.

Medigo werkt met een uniek, zorgspecifiek profiel wat de kwaliteiten van onze medisch studenten inzichtelijk maakt. Naast uitgebreide medische kennis, werkervaring en ICT vaardigheden beschikken zij over de bekwaamheid om op professionele wijze te communiceren met zowel patiënten als zorgprofessionals. Medigo kandidaten zijn zeer geschikt om ondersteuning te bieden bij Zorg & ICT projecten doordat wij uitvoerig kwalificeren op de volgende competenties:

Uitgebreide medische kennis
Ervaring met zorgapplicaties
Snel instructies en protocollen eigen maken
Zelfstandig en nauwkeurig kunnen werken
De taal spreken van de zorgprofessional
Patiënt- en cliëntvriendelijk te werk gaan
Beschikken over analytisch denkvermogen
Klinische blik en overstijgend inzicht

Werkzaamheden rondom farmacologische projecten.

Een greep uit de werkzaamheden uitgevoerd door onze kandidaten.

Patiëntendossiers controleren
Medicatie verificatie (ViPP)
Add-on geneesmiddelen registratie
Overzetten medicatie orders EVS
Medical reviews uitvoeren
Screenen patiëntenpopulatie op polyfarmacie
Opvragen actuele medicatieoverzichten LSP
Signaleren farmacotherapie problemen (FTP's)

Heeft u ondersteuning nodig?

Doe een aanvraag en wij kwalificeren de juiste medisch student passend bij uw wensen.

Contact opnemen

Wilt u bespreken wat een Medigo kandidaat voor u kan betekenen? Bel direct met één van onze medewerkers en wij nemen uitgebreid de tijd om uw wensen en vragen door te nemen.


Bel 020 - 528 73 88

Aanvraag doen

Wilt u vrijblijvend advies of heeft u ondersteuning nodig bij een specifieke functie? Wij helpen u graag verder! Dien online uw aanvraag in en ontvang professioneel advies op maat.


Aanvraag indienen

Stel een vraag