Studententeam samenstellen?

Doe een aanvraag

eHealth

eHealth projecten nemen de laatste tijd een hoge vlucht in de zorg. Het betreft initiatieven rondom het gebruik van technologie om de gezondheid en de gezondheidszorg te ondersteunen of te verbeteren. Medigo wordt steeds vaker benaderd om te ondersteunen bij deze projecten. Een belangrijk pluspunt is dat onze kandidaten de 'taal' spreken van zowel de zorgprofessionals als de patiënt en dat zij ervaring en handigheid hebben met digitale zorgsystemen. eHealth wordt bijvoorbeeld ingezet ter verbetering van medicatieveiligheid of het stimuleren van zelfredzaamheid van patiënten.

Medigo kandidaten kunnen een belangrijke bijdrage bieden aan het optimaal implementeren van eHealth door het trainen en instrueren van nieuwe gebruikers binnen de verschillende eHealth projecten.

Patiëntportaal

Patiëntportalen zijn niet meer weg te denken uit de zorg. Patiënten krijgen hierdoor meer inzicht in hun medische gegevens waardoor ze de mogelijkheid hebben regie te voeren op hun zorgproces. Patiëntportalen krijgen echter alleen meerwaarde als patiënten ze ook daadwerkelijk gebruiken. Het verhogen van het gebruikerspercentage is onderdeel van de VIPP-doelstellingen en krijgt daarom steeds meer aandacht.

Medigo biedt de oplossing !

Medigo kandidaten worden ingezet bij zorginstellingen in wachtruimtes en ontvangsthal om het patiëntportaal te promoten en uit te leggen. Zij helpen daarbij indien nodig met het aanmaken van het account om de participatie te verhogen en dragen zo bij een meer transparante zorg.

Wij kwalificeren medisch studenten in uw regio.

Medigo maakt de kwaliteiten van medisch studenten inzichtelijk en inzetbaar.

Medigo werkt met een uniek, zorgspecifiek profiel wat de kwaliteiten van onze medisch studenten inzichtelijk maakt. Naast uitgebreide medische kennis, werkervaring en ICT vaardigheden beschikken zij over de bekwaamheid om op professionele wijze te communiceren met zowel patiënten als zorgprofessionals. Medigo kandidaten zijn zeer geschikt om ondersteuning te bieden bij Zorg & ICT projecten doordat wij uitvoerig kwalificeren op de volgende competenties:

Uitgebreide medische kennis
Ervaring met zorgapplicaties
Snel instructies en protocollen eigen maken
Zelfstandig en nauwkeurig kunnen werken
De taal spreken van de zorgprofessional
Patiënt- en cliëntvriendelijk te werk gaan
Beschikken over analytisch denkvermogen
Klinische blik en overstijgend inzicht

Werkzaamheden rondom eHealth projecten.

Een greep uit de werkzaamheden uitgevoerd door onze kandidaten.

Voorlichting geven over patiëntportaal
Actief patiëntportaal promoten
Medische terminologie reviewen
Medische termen vertalen
Medicatie verificatie (ViPP)
eHealth apps en -toepassingen testen

Heeft u ondersteuning nodig?

Doe een aanvraag en wij kwalificeren de juiste medisch student passend bij uw wensen.

Contact opnemen

Wilt u bespreken wat een Medigo kandidaat voor u kan betekenen? Bel direct met één van onze medewerkers en wij nemen uitgebreid de tijd om uw wensen en vragen door te nemen.


Bel 020 - 528 73 88

Aanvraag doen

Wilt u vrijblijvend advies of heeft u ondersteuning nodig bij een specifieke functie? Wij helpen u graag verder! Dien online uw aanvraag in en ontvang professioneel advies op maat.


Aanvraag indienen

Stel een vraag