Onze werkwijze


Om een aanvraag te doen neemt u contact met ons op per email of telefoon om uw wensen te bespreken, zoals de functie, de periode en eventuele andere aandachtspunten. U wordt snel en persoonlijk geholpen door één van onze medewerkers. Voor een vervolgaanvraag hoeft u slechts een email te sturen met de nieuwe specificaties, zoals de startdatum, gewenste periode en overige werkzaamheden.

Op basis van uw wensen stellen wij de vacature op en zetten deze uit binnen ons landelijk netwerk van ruim 12.500 kandidaten. Wij maken een selectie uit de ontvangen sollicitaties en kwalificeren de geschikte kandidaten. Vervolgens ontvangt u per mail de volledige zorgspecifieke profielen. Zo kunt u alles op uw gemak doornemen en een keuze maken.

Het innovatieve online platform van Medigo biedt ons de mogelijkheid om snel en adequaat kandidaten te kwalificeren. Op basis van de ontvangen profielen bepaalt u welke kandidaat aan de slag zal gaan. Uiteraard is het mogelijk om vooraf een telefonische kennismaking of een afspraak bij u op locatie in te plannen. De kandidaat is na akkoord direct inzetbaar.


Kandidaten

Medigo is een medisch uitzendbureau gespecialiseerd in de bemiddeling van ambitieuze, medisch opgeleide studenten (bachelor en master) en pas afgestudeerden. Met meer dan 12.500 kandidaten beschikt Medigo over het grootste netwerk van hoogopgeleid medisch talent. Wij bieden onze kandidaten medische banen en projecten om wachttijd tussen stages, co-schappen of een overbruggingsperiode tot een vaste baan nuttig te besteden. Veel instellingen in de eerste en tweede lijn gingen u voor en hebben naar volle tevredenheid gebruik gemaakt van onze dienstverlening.

Voordelen

  •   U kunt bij ons op ieder moment een aanvraag doen
  •   Snel en persoonlijk contact met onze medewerkers
  •   Keuze uit professionele profielen via ons netwerk
  •   Door landelijke dekking service in heel Nederland
  •   Ervaren met werving en selectie van kandidaten
  •   Vervolgaanvragen kunnen laagdrempelig via email
  •   Een voordelig èn all-in tarief zonder verrassingen
  •   Naast eventuele reiskosten geen extra kosten
  •   U hoeft bij ons geen urengarantie af te geven
  •   U ontvangt wekelijks een duidelijk urenoverzicht

Tarieven

Medigo is een innovatief bureau van deze tijd waar het optimaliseren van onze dienstverlening aan de orde van de dag is. Een groot deel van onze processen is dan ook volledig geautomatiseerd, zodat wij meer tijd hebben voor onze klanten en kandidaten, en wij onze diensten kunnen aanbieden tegen een scherp en all-in tarief. Neem voor meer informatie over onze tarieven contact met ons op.


Contact

Profiel

Medigo werkt met een zorgvuldig samengestelde database, zeer uitgebreide zorg- en opleidingsspecifieke profielen en een innovatief, geautomatiseerd matchingssysteem. Hierdoor kunnen wij voor zowel tijdelijke als langdurige aanvragen snel een passende oplossing bieden tegen een zeer voordelig tarief.

Naast functiespecifieke eisen hanteren wij natuurlijk hoge standaarden ten aanzien van onze kandidaten. Medische kennis van zaken, snel zelfstandig kunnen werken, flexibiliteit, relevante werkervaring, ervaring met patiëntencontact en handigheid met zorgsystemen zijn voor onze kandidaten een standaard vereiste.

Door ons gevarieerd netwerk van opdrachtgevers in de eerste- en tweedelijn, krijgen wij ook regelmatig aanvragen voor ondersteuning van multidisciplinaire zorgprojecten. Naast geneeskunde weten wij dan ook goed onze weg binnen o.a. technische geneeskunde, klinische technologie, farmacie, psychologie en biomedische wetenschappen. Studenten en pas afgestudeerden van deze medische studies zijn dan ook meer dan welkom bij Medigo.

Voorbeeldprofiel

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening en alvast een voorbeeldprofiel inzien? Dat kan. Vul het contactformulier in en u ontvangt z.s.m. een voorbeeldprofiel per mail.

Meer informatie?

Uw naam
Organisatie
Email
Telefoon
7 + 5 =