Werken bij Medigo


Werken bij Medigo

Als hét uitzendbureau voor medisch studenten in Nederland zijn wij non-stop bezig met het kwalificeren van enthousiaste en gemotiveerde kandidaten voor onze opdrachtgevers. Dankzij ons unieke medisch profiel worden Medigo kandidaten graag ingezet voor interessante medische vacatures en Zorg & ICT projecten, binnen een brede selectie van zorginstellingen.

Vanuit ons kantoor in het centrum van Amsterdam verbinden wij al jaren de beste kandidaten aan de leukste (bij)banen in de zorg. Om ook alle nieuwe opdrachtgevers optimaal te kunnen ondersteunen, is het Medigo Team aan het uitbreiden. Dus herken jij jezelf in het onderstaande functieprofiel of wil je een open sollicitatie versturen? Dan komen wij graag met jou in contact!

Vacature - Recruiter Healthcare bij Medigo Amsterdam

Herken jij jezelf in onderstaand profiel? Solliciteer direct en kom ons team versterken!

Wij zoeken...

Wij zoeken talentvolle, vastberaden en spontane collega recruiters die op korte termijn ons team komen versterken. Wij zijn zowel op zoek naar junior als medior recruiters. Dus voldoe jij aan het onderstaande profiel en ben jij op korte termijn toe aan een (nieuwe) uitdaging? Dan komen wij graag met jou in contact.

Wat doet Medigo?

Medigo is al meer dan 10 jaar hét bemiddelingsbureau voor academisch medisch studenten en recent afgestudeerden. Wij zijn volledig gericht op de zorgsector en vanuit ons hoofdkwartier in hartje Amsterdam verbinden wij hoogopgeleide en ambitieuze kandidaten in heel Nederland aan relevante en interessante medische (bij)banen en projecten in de zorg.

Hoe ziet jouw werkweek eruit?

Als recruiter bij Medigo begin je de werkweek met een teamoverleg over de aanvragen van de week, de prioriteiten van de dag en maak je gezamenlijk een weekplanning. Medigo ontvangt dagelijks aanvragen van vaste en nieuwe klanten en als team maak je hiervoor een goede verdeling van de taken. Vervolgens ga je zelfstandig aan de slag, stel je vacatures op en zet je jouw aanvragen uit binnen het netwerk van Medigo, via verschillende kanalen. Je spreekt op enthousiaste wijze alle medisch studenten die zich hebben aangemeld en kwalificeert de beste kandidaten om voor te stellen aan de opdrachtgevers. Medigo beschikt over een overzichtelijk CRM systeem om jouw werkzaamheden te stroomlijnen en het overzicht te houden van jouw lopende aanvragen.

Bij Medigo investeren wij graag in onze teamleden en krijg je veel eigen verantwoordelijkheid. Zeker ook als het gaat om het proactief herkennen en benutten van kansen voor onze kandidaten bij ons uitgebreide opdrachtgeversnetwerk in de zorg. Ons innovatieve matchingstool ondersteunt jou daarbij. Wij verwachten van jou dat je deze verantwoordelijkheid graag neemt en er met een actieve en commerciële houding alles aan wil doen om Medigo te laten groeien.

Wat is jouw profiel?

Je hebt HBO werk- en denkniveau
Je bent 32-40 uur beschikbaar per week
Je bent commercieel ingesteld en geïnteresseerd in de healthcare sector
Je hebt een belangstellende en nieuwsgierige houding
Je bent een makkelijke prater aan de telefoon en je bent een doorzetter
Je werkt goed zelfstandig, maar voelt je ook onderdeel van het team
Je hebt ervaring met (web)applicaties en leert nieuwe systemen snel aan
Uitstekende gespreksvaardigheden en beheersing van de Nederlandse taal (woord en geschrift)
Junior recruiter: Werkervaring als intercedent/recruiter is een pre, maar geen vereiste
Medior recruiter: Minimaal 1 jaar werkervaring als recruiter/intercedent is een vereiste.

Wat bieden wij jou?

Een fraaie werkplek in een mooi grachtenpand in Amsterdam Centrum op 10 minuten lopen van Centraal Station
Je wordt onderdeel van een dynamisch en gezellig team met zeer korte lijnen
Een zelfstandige en afwisselende baan met mogelijkheden om door te groeien
Uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd
Een commerciële en zingevende baan binnen de gezondheidszorg
Toegang tot een groot netwerk van zorgprofessionals
Een marktconform salaris en reiskostenvergoeding
Flexibiliteit m.b.t. thuiswerken

Dienstverband

Je begint in eerste instantie met een contract voor bepaalde tijd.

Salaris

Tussen €2.400 en €3.000 bruto per maand (o.b.v. fulltime), afhankelijk van opleiding en ervaring.

Starten

In overleg. We richten ons op midden juni / begin juli.

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer direct via LinkedIn of stuur jouw sollicitatie naar management@medigo.nl.

Procedure

Nadat we de vacature hebben geplaatst wachten we een aantal dagen met het ontvangen van de aanmeldingen. Op basis van je motivatiebrief en ervaring maken we de eerste selectie. Als dit aansluit maken we graag telefonisch kennis. Dit is een kort gesprek waarin we je uitnodigen wat meer te vertellen over je CV en je motivatie verder toe te lichten. De selectie die hieruit volgt nodigen we uit voor een persoonlijke kennismaking via een videogesprek. Na deze ronde maken we een keuze voor de uiteindelijke kandidaat. Alles bij elkaar rekenen we erop dat je snel kan beginnen, uiteraard in eerste instantie vanuit huis. Wij richten ons op midden juni / begin juli.