Talentpool


Jouw carrière als arts

Naast bijbanen kan Medigo ook veel voor je betekenen voor het verdere verloop van je professionele carrière als arts, namelijk door middel van onze talentpool. Medigo staat rechtstreeks in contact met veel potentiële werkgevers voor artsen door heel Nederland, zoals ziekenhuizen, klinieken, gezondheidscentra, zorggroepen, huisartspraktijken, GGD's en GGZ's et cetera. Medigo biedt een vliegende start op de arbeidsmarkt en richt zich op ambitieuze artsen die aan het begin staan van hun artsencarrière. Ben jij bijna klaar met jouw studie, net afgestudeerd basisarts of reeds toe aan een volgend ANIOS avontuur? Wil je vrijblijvend relevante arbeidskansen binnen krijgen? Schrijf je dan in voor de talentpool, vul je profiel volledig in en vergroot jouw kans bij werkgevers in jouw regio / specialisme naar keuze voor zowel fulltime als parttime functies.

Speel jezelf in de kijker

Medigo heeft een bemiddelende rol en in het geval van een match kom je direct bij de werkgever in dienst. Ook coassistenten die bijna klaar zijn, zijn van harte uitgenodigd om zich in te schrijven bij de talentpool van Medigo. Veel zorginstellingen plannen namelijk al geruime tijd van te voren capaciteit in en willen alvast inzicht in het beschikbare talent. Dus wees er dus vroeg bij en speel je alvast in de kijker. Werkervaring die je hebt opgedaan via Medigo is hierbij natuurlijk een grote pre.

Uniek zorgspecifiek profiel

Net zoals bij de vacatures van Medigo ligt de focus bij de talentpool voornamelijk op jouw profiel. Zoals je weet werken wij met een uitgebreid zorgspecifiek profiel die jouw vaardigheden en relevante ervaring zo accuraat mogelijk in kaart brengt. Van klinische vaardigheden, relevante werkervaring tot ervaring met verschillende zorgapplicaties. Het is een aanvulling op jouw CV. Met het doorsturen van jouw profiel besparen wij de werkgever tijd doordat meteen alle instellingsspecifieke bescheiden kunnen worden toegevoegd zoals bijvoorbeeld VOG, referentiebrieven, diploma's etc. Het kan natuurlijk zo zijn dat je na het goedkeuren van jouw profiel gevraagd wordt alsnog het officiële sollicitatietraject te volgen, maar je kan je voorstellen dat je dan wel al een voorsprong hebt in het proces.

De talentpool is natuurlijk geen vervanging van je eigen sollicitatie inspanningen, maar een hele makkelijke, vrijblijvende en effectieve aanvulling. De juiste baan komt naar je toe! Ook relevant als je nog niet actief aan het solliciteren bent, maar pas op termijn beschikbaar bent. Je krijgt automatisch vrijblijvend arbeidskansen binnen met behoud van volledige controle. Je kan je (tijdelijk) afmelden wanneer je wilt en jouw profiel wordt in eerste instantie anoniem vrijgegeven. Pas na een positieve reactie van de werkgever geven wij, na jouw uitdrukkelijke toestemming, jouw naam en contactgegevens door. Uiteraard worden jouw profiel en CV nooit voor andere doeleinden gebruikt.

Op zoek naar de nieuwe generatie artsen?

De talentpool van Medigo biedt toegang tot een grote pool van beschikbare ambitieuze artsen die per direct of vanaf een bepaalde termijn inzetbaar zijn. Dit is een selectie van enthousiaste en gemotiveerde artsen, zogenaamde high potentials, die graag aan de slag gaan binnen uw organisatie. Jaarlijks gaan honderden laatstejaars geneeskundestudenten en basisartsen via Medigo aan de slag in de zorg om relevante werkervaring op te doen. Een groot gedeelte hiervan gaat daarna als ANIOS verder in de eerste of tweede lijn. Wij houden bij deze kandidaten de vinger aan de pols en hebben goed in beeld wat deze kandidaten in hun mars hebben, wat ze motiveert en wat hun wensen zijn op het gebied van beschikbaarheid, werkgebied, specialisme, persoonlijke voorkeuren en ambities. Via de talentpool van Medigo krijgt u dus snel en vrijblijvend inzicht in het beschikbaar talent voor uw organisatie op korte termijn en voor de toekomst.

Medigo kan op no-cure-no-pay basis snel passende profielen bieden tegen een zeer voordelige plaatsingsfee. Het opleidingsspecifiek profiel van Medigo is een zeer uitgebreide aanvulling op het CV waarmee vaardigheden en relevante werkervaring volledog en accuraat in kaart gebracht worden. Naast het profiel kunnen wij instellingsspecifieke bescheiden bijvoegen zoals bijvoorbeeld Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG), referenties, diploma's, certificaten etc. Dit volledige dossier van de beschikbare kandidaten bespaart u veel tijd en verkort de time to hire. Medigo heeft tijdens dit traject een bemiddelende rol. Indien er een match is komt de kandidaat uiteraard direct bij u in dienst. Naast artsen die direct aan de slag willen, heeft Medigo ook een duidelijk beeld van de wensen en ambities van kandidaten die over 3 maanden of 6 maanden afgestudeerd basisarts zijn. Hier wordt regelmatig gebruik van gemaakt door zorginstellingen die tijdig capaciteit willen inplannen en een duidelijk beeld willen hebben van toekomstig talent.