Vragen? Bel met Team Medigo!

Bel 020 - 528 73 88

Over ons

Medisch uitzendbureau

Als hét uitzendbureau voor medisch studenten zijn wij volledig gericht op werk binnen de gezondheidszorg. Medigo is gespecialiseerd in het kwalificeren en flexibel inzetten van gemotiveerde medisch studenten bij zorginstellingen door heel Nederland. Dankzij ons unieke medisch profiel worden onze kandidaten ingezet voor dagelijkse werkzaamheden en projecten in de eerste- en tweedelijn en binnen een brede selectie van zorginstellingen, zoals huisartspraktijken, ziekenhuizen, gezondheidscentra, zorggroepen en apotheken.

Medigo kwalificatietool

Medigo maakt de kwaliteiten van medisch studenten inzichtelijk en inzetbaar.

Medigo werkt met een unieke kwalificatietool voor medische opleidingen (WO) waarmee wij de medische kennis, werkervaring en klinische vaardigheden van de studenten optimaal in kaart kunnen brengen. Doordat wij deze competenties inzichtelijk hebben, kunnen wij als geen ander de juiste kandidaat voorstellen aan de opdrachtgever. Wij kwalificeren onze kandidaten altijd minimaal op de volgende competenties:

Uitgebreide medische kennis
Ervaring met medische verrichtingen
Snel instructies en protocollen eigen maken
Zelfstandig en nauwkeurig kunnen werken
De taal spreken van de zorgprofessional
Patiënt- en cliëntvriendelijk te werk gaan
Beschikken over analytisch denkvermogen

Onze werkwijze

Uw capaciteit vergroten via Medigo gaat in 3 simpele stappen.

Geef uw aanvraag door

U kunt bij Medigo op elk moment vrijblijvend een aanvraag indienen, via de website, telefonisch of per mail. Vervolgens nemen wij met u de aanvraag door.

Selectie medisch studenten

Wij kwalificeren de medisch studenten op basis van uw vacature wensen. U ontvangt de unieke medische profielen per mail en kunt uw keuze maken.

Kennismaken / starten

Wij brengen u in contact met de kandidaat om een kennismaking en/of eerste werkdag in te plannen. De kandidaat is na akkoord direct inzetbaar.

Heeft u ondersteuning nodig?

Dien geheel vrijblijvend een aanvraag in en ontvang advies op maat.