Over ons


Medigo is een medisch uitzendbureau, volledig gericht op de zorgsector. We zijn gespecialiseerd in de bemiddeling van ambitieuze hoogopgeleide studenten, pas afgestudeerden en young professionals voor medische parttime en fulltime ondersteuning, projecten en startersfuncties in de zorg. Wij combineren persoonlijke aandacht met gebruiksvriendelijke online processen waardoor wij in staat zijn om vanuit ons hoofdkwartier in Amsterdam klanten en kandidaten door heel Nederland efficient en effectief te bedienen.

Profielen

Middels ons platform Medigo.nl staan wij rechtstreeks met onze kandidaten in contact en hebben wij de beschikking over uitgebreide, studiespecifieke en zeer actuele profielen. Medigo geeft haar opdrachtgevers graag toegang tot dit potentieel. Onze pool bestaat uit studenten en afgestudeerden van o.a. de studies geneeskunde, farmacie, psychologie, technische geneeskunde, klinische technologie, verpleegkunde, bewegingswetenschappen en biomedische wetenschappen.

Vakgebieden

De kandidaten van Medigo leveren al jaren ondersteuning aan verschillende soorten organisaties in de zorg zoals huisartspraktijken, zorggroepen, ziekenhuizen, ZBC's, MDC's, GGD's, GGZ's, verzorgings/verpleeghuizen etc. Medigo opereert daarbij landelijk, dus niet alleen in de randstad of in universiteitssteden.

Meer informatie?

Neem contact met ons op via:

020 - 528 73 88 Contact


De voordelen op een rij

Er zijn veel voordelen m.b.t. het inzetten van kandidaten via Medigo.
We hebben de belangrijkste op een rijtje gezet;

  Beschikbaarheid

Onze kandidaten zijn vaak lang beschikbaar omdat de wachttijden tussen de coschappen of de start van een artsenbaan een stuk langer zijn geworden. Zo kunnen wij kandidaten voorstellen die passen bij uw wensen, bijvoorbeeld voor tijdelijke ondersteuning voor drie maanden, of juist een week.

  Medische kennis

Onze kandidaten hebben vanuit hun studie gedegen medische achtergrondkennis en vaardigheden opgedaan waardoor zij breed inzetbaar zijn, bijvoorbeeld binnen de huisartsenpraktijk, in de verpleging of juist in de priv├ękliniek.

  Affiniteit met ICT

Vanwege coschappen, stages en diverse bijbanen hebben onze kandidaten veel ervaring en kennis opgedaan van diverse (zorg)applicaties. Bijvoorbeeld EPD, ZIS, HIS of KIS.

  Voordelige oplossing

De inzet van onze talentpool is een zeer effectieve en voordelige oplossing gebleken in geval van hoge medisch administratieve belasting, piekmomenten, zwangerschapsverlof of gedurende de sollicitatieprocedure voor een vaste medewerker.

  Ervaring

Medigo bemiddelt verschillende doelgroepen in medisch gerelateerde banen en heeft inmiddels vele jaren ervaring opgedaan. Kortom, wij weten goed wat er speelt.