Verzorging Verpleging


OpdrachtgeversVerzorging Verpleging

Van verzorgende tot verpleegkundige

Medigo biedt op verschillende niveaus ondersteuning in de verzorging en verpleging. Van zorghulp, verzorgende B/C tot verpleegkundige niveau 4, zowel intramuraal als voor thuiszorgroutes (extramuraal). Hieronder staat de dienstverlening van Medigo m.b.t. verzorging en verpleging opgedeeld in verschillende zorgfuncties. Hiermee hopen wij een duidelijk beeld te schetsen van hoe Medigo uw organisatie kan ondersteunen.


Zorghulp (niv. 1)

Eerste- en tweedejaars geneeskundestudenten uit ons netwerk kunnen goed worden ingezet als zorghulp. Hun grote affiniteit met en interesse in de zorg maakt dat zij graag werkervaring opdoen in de zorgsector. Een zorghulp verricht voornamelijk ondersteunende werkzaamheden zoals helpen bij het huishouden, het bereiden van maaltijden en de boodschappen doen. Onze kandidaten zijn zich daarnaast ook bewust van het sociale aspect van hun werkzaamheden en nemen de tijd voor een praatje of een wandeling.


Verzorgende B / Helpende Zorg & Welzijn (niv. 2)

Onze kandidaten zetten hun reeds opgedane bachelor kennis graag praktisch in. Werkervaring binnen verschillende zorginstanties en ervaring met een diverse patiëntenpopulatie dragen bij aan hun vorming als arts. Bovendien worden cliënten graag geholpen door jonge dokters in wording. Onze kandidaten voeren onder andere verzorgende, begeleidende, huishoudelijke en organisatie werkzaamheden uit. Hierbij wordt zoveel mogelijk de zelfredzaamheid van de cliënt gestimuleerd.


Verzorgende C (niv. 2)

Tijdens hun bachelor Geneeskunde hebben onze kandidaten een zorgstage gevolgd en zijn zodoende in aanraking gekomen met de taken die passen bij de functie als verzorgende C. Zij zijn zodoende bekend met het uitvoeren van verzorgende en begeleidende taken zoals het helpen bij douchen en aankleden, het aanreiken van medicatie, het aantrekken van steunkousen of het druppelen van de ogen.


Verzorgende IG (niv. 3)

Veel coassistenten ontwikkelen affiniteit met ouderengeneeskunde of kiezen voor een coschap verpleeghuisgeneeskunde. Zij voeren zowel verzorgende taken uit als kleine verpleegtechnische handelingen. Voor veel kandidaten is het interessant om met de praktische kant van de geneeskunde bezig te zijn, bovendien draagt de werkervaring als verzorgende IG in zijn totaliteit bij aan hun vervolgcarrière als arts.


Verpleegkundige niv. 4

BIG-geregistreerd basisartsen in afwachting van een ANIOS baan of opleidingsplek zijn zeer gemotiveerd om voor een langere periode aan de slag te gaan als verpleegkundige niveau 4. Werken als verpleegkundige niveau 4 is voor hen een ideale tussenstap, omdat zij een spil zijn in de eerstelijnszorg. Onze kandidaten zijn bekwaam in het uitvoeren van handelingen zoals wondzorg, katheteriseren, gebruik van insulinepennen, subcutaan injecteren, ACT (ambulante compressietherapie) etc.


Verpleegkundige niv. 5

Medigo biedt afgestudeerd HBO-V’ers die aan de slag kunnen gaan als verpleegkundige niveau 5, zowel binnen verschillende verpleegafdelingen in het ziekenhuis als extramuraal. Naast het verrichten van verpleegtechnische handelingen, leiden zij ook teambesprekingen en coördineren de zorg geleverd door ander medisch personeel. Onze kandidaten zijn zich bewust van de brede rol die zij spelen in het gehele verpleegkundige proces.

Een aanvraag doen?

Wilt u meer weten over wat een Medigo kandidaat voor u kan betekenen? Wilt u vrijblijvend advies of heeft u ondersteuning nodig voor een specifiek project of functie? Wij helpen u graag verder! Neem contact op met Medigo voor professioneel advies of een aanvraag op maat.


Contact

Onze werkwijze

U kunt bij Medigo op elk moment een aanvraag doen. Dit kan per mail of telefonisch. Indien gewenst neemt één van onze specialisten contact op om uw aanvraag te bespreken. Voor een vervolgaanvraag hoeft u slechts een mail te sturen met de nieuwe specificaties, zoals de startdatum, periode en eventuele overige werkzaamheden.


Op basis van uw wensen stellen wij de vacature op en zetten deze uit binnen ons landelijk netwerk van geneeskundestudenten, medisch studenten (HBO/WO) en artsen. Wij kwalificeren de geschikte kandidaten en stellen onze unieke, zorgspecifieke profielen op. Medigo levert zo kwaliteit en maatwerk passend bij uw zorginstelling.


Het innovatieve job platform van Medigo biedt ons de mogelijkheid om snel en adequaat kandidaten voor te stellen. Uiteraard is de keuze aan u en is het altijd mogelijk om een telefonische kennismaking of een afspraak bij u op locatie in te plannen. De kandidaat is na akkoord direct inzetbaar.