Revalidatiecentrum


Revalidatiecentrum

Medigo biedt ondersteuning voor verschillende zorgfuncties binnen revalidatiecentra. Onze kandidaten kunnen aan de slag als centrumassistent, of zijn inzetbaar als medisch administratief medewerker voor bijvoorbeeld het digitaliseren van dossiers of andere grootschalige administratieve projecten. Daarnaast kunnen onze kandidaten aan de slag in functies waarbij medische vaardigheden vereist zijn, zoals verpleeghulp. Ook beschikt Medigo over een netwerk van basisartsen die affiniteit hebben met revalidatiegeneeskunde en graag als ANIOS aan de slag zouden gaan. Voor de overzichtelijkheid hebben wij de dienstverlening van Medigo voor revalidatiecentra opgedeeld in onderstaande verschillende zorgfuncties. Hiermee hopen wij een duidelijk beeld te schetsen van hoe Medigo uw organisatie kan ondersteunen.


Centrumassistent / doktersassistent

Onze kandidaten zijn goed inzetbaar als centrumassistent, waarbij zij het eerste aanspreekpunt zijn voor de patiënten of bezoekers van het revalidatiecentrum. Vanuit hun coschappen of bijbanen hebben zij ruime ervaring met diverse baliewerkzaamheden. Zij zijn bekend met het maken van afspraken, informatie verstrekken en het beantwoorden van de telefoon. Daarnaast zijn zij ervaren met administratieve werkzaamheden, zoals het bijhouden van de agenda en brieven versturen.


Medisch administratief medewerker

Start u binnenkort met een grootschalig administratief project, zoals bijvoorbeeld het digitaliseren van dossiers? Misschien stapt u over op een ander zorgsysteem of heeft u een administratieve achterstand? Onze kandidaten combineren hun medische kennis graag met administratief werk! Medigo biedt een groot netwerk van kandidaten voor medisch administratieve werkzaamheden waarbij ervaring met zorgapplicaties, analytisch denkvermogen en medische achtergrondkennis van belang zijn. Door hun ervaring met zorgapplicaties en het EPD, uitstekende kennis van ziekteleer en hun precieze werkwijze zijn zij goed inzetbaar als administratief medewerker voor dergelijke projecten.


Verpleeghulp

Tijdens hun bachelor Geneeskunde hebben onze kandidaten een zorgstage gevolgd en zijn in aanraking gekomen met de taken die passen bij de functie verpleeghulp. Zij zijn zodoende bekend met het uitvoeren van verzorgende en begeleidende taken zoals het helpen bij douchen en aankleden, het aanreiken van medicatie, het aantrekken van steunkousen of het druppelen van de ogen. Coassistenten en afgestudeerd basisartsen in ons netwerk zijn eveneens ervaren met de meer geavanceerde verpleegtechnische handelingen zoals wondzorg, katheteriseren, gebruik van insulinepennen, ACT (ambulante compressietherapie), subcutaan injecteren etc.


ANIOS revalidatiegeneeskunde

Bent u op zoek naar een ANIOS Revalidatiegeneeskunde? Medigo maakt gebruik van een talentpool. Onze Talentpool bestaat uit enthousiaste basisartsen uit heel Nederland, die graag werkervaring als ANIOS willen opdoen voordat zij in opleiding gaan. Medigo kwalificeert kandidaten die zich tijdens hun studieloopbaan of beginnend carrière hebben onderscheiden door een uitzonderlijke prestatie. Een wetenschappelijke stage bij een gerenommeerde onderzoeksinstelling, een sportbeurs, bijzondere werkervaring of vrijwilligerswerk, alles is mogelijk. Medigo maakt voor u een voorselectie en verzorgt het volledige kwalificatieproces. U kunt vervolgens op aanvraag vrijblijvend een aantal profielen aanvragen passend bij uw organisatie. Kijk voor meer informatie bij onze talentpool.


Zoekt u een andere zorgfunctie ?

Bent u op zoek naar medisch personeel, maar staat de gewenste functie niet in bovenstaand overzicht? Of heeft u zeer specifieke functie eisen? Neem dan contact op met Medigo voor een aanvraag op maat.