Out-of-the-box jobs


OpdrachtgeversOut-of-the-box jobs

Out-of-the-box jobs

Valt uw instelling niet onder één van de genoemde instellingen, maar bent u wel op zoek naar medisch personeel? Of heeft u specifieke functie eisen? Neem dan contact op met Medigo voor een aanvraag op maat. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van unieke of bijzondere functies die buiten de genoemde instellingen vallen.


Medisch hulpverlener film en tv producties

Voor veel basisartsen is het interessant om in een andere setting dan de kliniek, medisch gerelateerd werkzaam te zijn en een kijkje te nemen in de keuken van een compleet ander vakgebied. Als medisch hulpverlener voor film- en televisieproducties bieden onze kandidaten acute medische hulpverlening op locatie. Om in spoedeisende situaties snel te kunnen handelen, zijn zij gedurende de gehele productie aanwezig en staan stand-by om acute zorg te kunnen verlenen. Daarbij zijn onregelmatige diensten voor hen geen probleem. De werkzaamheden kunnen variëren van het verzorgen van een brandwond tot reanimatie, maar ook het monitoren van de gezondheidstoestand van de crew en het geven van medisch advies.


Medisch hulpverlener op festivals en evenementen

Onze kandidaten zetten hun medische kennis ook graag buiten het ziekenhuis in. De flexibiliteit die past bij het werken als medisch hulpverlener op festivals en evenementen spreekt onze doelgroep bijzonder aan. Bovendien valt het goed te combineren met hun studie. Zij hebben door coschappen of eerdere bijbanen ervaring met spoedeisende hulpverlening en hebben diverse cursussen EHBO, BLS of ALS gevolgd.


Medische helpdesk / klantenservice

De combinatie van medische kennis en ervaring met ICT en diverse zorg(applicaties) vormt een ideale achtergrond voor de functie van medisch helpdeskmedewerker / klantenservice medewerker. Onze kandidaten beantwoorden de vragen van uw klanten per e-mail, chat of telefoon en lossen de problemen snel en adequaat op.


Medewerker bevolkingsonderzoek

Onze kandidaten dragen graag bij aan grootschalige bevolkingsonderzoeken en zijn goed inzetbaar in tal van verschillende functies. Zij kunnen zowel diverse metingen en functieonderzoeken verrichten, als zorg dragen voor dataregistratie en verwerking van de onderzoeksgegevens. Ons landelijk netwerk van flexibele kandidaten maakt dat onze kandidaten ook buiten de universiteitssteden werkzaam kunnen zijn als medewerker bevolkingsonderzoek.

Aanvraag indienen

Wilt u meer weten over wat een Medigo kandidaat voor u kan betekenen? Wilt u vrijblijvend advies of heeft u ondersteuning nodig voor een specifiek project of functie? Wij helpen u graag verder! Neem contact op met Medigo voor professioneel advies of een aanvraag op maat.


Aanvraag indienen

Onze werkwijze

U kunt bij Medigo op elk moment een aanvraag doen. Dit kan per mail of telefonisch. Indien gewenst neemt één van onze specialisten contact op om uw aanvraag te bespreken. Voor een vervolgaanvraag hoeft u slechts een mail te sturen met de nieuwe specificaties, zoals de startdatum, periode en eventuele overige werkzaamheden.


Op basis van uw wensen stellen wij de vacature op en zetten deze uit binnen ons landelijk netwerk van geneeskundestudenten, medisch studenten (HBO/WO) en artsen. Wij kwalificeren de geschikte kandidaten en stellen onze unieke, zorgspecifieke profielen op. Medigo levert zo kwaliteit en maatwerk passend bij uw zorginstelling.


Het innovatieve job platform van Medigo biedt ons de mogelijkheid om snel en adequaat kandidaten voor te stellen. Uiteraard is de keuze aan u en is het altijd mogelijk om een telefonische kennismaking of een afspraak bij u op locatie in te plannen. De kandidaat is na akkoord direct inzetbaar.