Onze werkwijze


OpdrachtgeversOnze werkwijze

Onze werkwijze

Wij zijn gespecialiseerd in het verbinden van de beste geneeskundestudenten, medisch studenten en pas afgestudeerden aan Medigo. Wij selecteren de juiste kandidaat (of team) voor u om korte klussen, vervangend werkzaamheden of projectwerk voor u op te vangen. Medigo kandidaten willen graag aan de slag in de medische wereld en zijn zowel tijdelijk als langdurig beschikbaar.


Medigo kandidaten

Medigo beschikt over een groot netwerk van hoogopgeleide medische studenten en artsen en wij bieden onze kandidaten interessante vacatures en projecten om wachttijd tussen stages, co-schappen of een overbruggingsperiode tot een vaste baan nuttig te besteden. Veel instellingen in de eerste en tweede lijn gingen u voor en hebben naar volle tevredenheid gebruik gemaakt van onze dienstverlening.


Profiel

Medigo werkt met zeer uitgebreide zorg- en opleidingsspecifieke profielen en een innovatief, geautomatiseerd matchingssysteem. Hierdoor kunnen wij voor zowel tijdelijke als langdurige aanvragen snel een passende oplossing bieden tegen een zeer voordelig tarief.

Naast functiespecifieke eisen hanteren wij natuurlijk hoge standaarden ten aanzien van onze kandidaten. Medische kennis van zaken, snel zelfstandig kunnen werken, flexibiliteit, relevante werkervaring, ervaring met patiƫntencontact en handigheid met zorgsystemen zijn voor onze kandidaten een standaard vereiste.

Door ons gevarieerd netwerk van opdrachtgevers in de eerste- en tweedelijn, krijgen wij ook regelmatig aanvragen voor ondersteuning van multidisciplinaire zorgprojecten. Naast geneeskunde weten wij dan ook goed onze weg binnen o.a. technische geneeskunde, klinische technologie, farmacie, psychologie en biomedische wetenschappen. Studenten en pas afgestudeerden van deze medische studies zijn dan ook meer dan welkom bij Medigo.


ANIOS Werving & Selectie

Wij bieden onze afgestudeerde Medigo kandidaten ook de mogelijkheid om direct aan de slag te gaan bij de opdrachtgever. Door onze specifieke kwalificatie hebben wij gemerkt dat Medigo kandidaten zeer geschikt zijn voor vaste functies binnen ziekenhuizen of andere zorgsintellingen. Als uitzendbureau werken wij doorgaans op uitzendbasis, maar wij kunnen ook een bemiddelende rol spelen in het vinden van de juiste, vaste kandidaat voor u. Bent u op zoek naar een ANIOS, dan kun u zeker bij ons terecht!

Aanvraag indienen

Wilt u meer weten over wat een Medigo kandidaat voor u kan betekenen? Wilt u vrijblijvend advies of heeft u ondersteuning nodig voor een specifiek project of functie? Wij helpen u graag verder! Neem contact op met Medigo voor professioneel advies of een aanvraag op maat.


Aanvraag indienen
Geef uw aanvraag door

U kunt bij Medigo op elk moment vrijblijvend een aanvraag indienen, via de website, telefonisch of per mail. Vervolgens nemen wij met u de aanvraag door.

Aanvraag indienen
Medigo kandidaten selectie

Wij kwalificeren de juiste Medigo kandidaten op basis van uw wensen. U ontvangt de unieke, zorgspecifieke profielen per mail en kunt uw keuze maken.


Kennismaken / starten

Wij brengen u in contact met de kandidaat zodat u een kennismaking en/of eerste werkdag kunt inplannen. De kandidaat is na akkoord direct inzetbaar.

Vraag stellen?