Onze werkwijze


OpdrachtgeversOnze werkwijze

Onze werkwijze

Wij zijn gespecialiseerd in het verbinden van de beste geneeskundestudenten, medisch studenten en pas afgestudeerden aan Medigo. Wij selecteren de juiste kandidaat (of team) voor u om korte klussen, vervangend werkzaamheden of projectwerk voor u op te vangen. Medigo kandidaten willen graag aan de slag in de medische wereld en zijn zowel tijdelijk als langdurig beschikbaar.


Medigo kandidaten

Medigo beschikt over een groot netwerk van hoogopgeleide medische studenten en artsen en wij bieden onze kandidaten interessante vacatures en projecten om wachttijd tussen stages, co-schappen of een overbruggingsperiode tot een vaste baan nuttig te besteden. Veel instellingen in de eerste en tweede lijn gingen u voor en hebben naar volle tevredenheid gebruik gemaakt van onze dienstverlening.


Profiel

Medigo werkt met zeer uitgebreide zorg- en opleidingsspecifieke profielen en een innovatief, geautomatiseerd matchingssysteem. Hierdoor kunnen wij voor zowel tijdelijke als langdurige aanvragen snel een passende oplossing bieden tegen een zeer voordelig tarief.

Naast functiespecifieke eisen hanteren wij natuurlijk hoge standaarden ten aanzien van onze kandidaten. Medische kennis van zaken, snel zelfstandig kunnen werken, flexibiliteit, relevante werkervaring, ervaring met patiëntencontact en handigheid met zorgsystemen zijn voor onze kandidaten een standaard vereiste.

Door ons gevarieerd netwerk van opdrachtgevers in de eerste- en tweedelijn, krijgen wij ook regelmatig aanvragen voor ondersteuning van multidisciplinaire zorgprojecten. Naast geneeskunde weten wij dan ook goed onze weg binnen o.a. technische geneeskunde, klinische technologie, farmacie, psychologie en biomedische wetenschappen. Studenten en pas afgestudeerden van deze medische studies zijn dan ook meer dan welkom bij Medigo.


ANIOS Werving & Selectie

Wij bieden onze afgestudeerde Medigo kandidaten ook de mogelijkheid om direct aan de slag te gaan bij de opdrachtgever. Door onze specifieke kwalificatie hebben wij gemerkt dat Medigo kandidaten zeer geschikt zijn voor vaste functies binnen ziekenhuizen of andere zorgsintellingen. Als uitzendbureau werken wij doorgaans op uitzendbasis, maar wij kunnen ook een bemiddelende rol spelen in het vinden van de juiste, vaste kandidaat voor u. Bent u op zoek naar een ANIOS, dan kun u zeker bij ons terecht!

Een aanvraag doen?

Wilt u meer weten over wat een Medigo kandidaat voor u kan betekenen? Wilt u vrijblijvend advies of heeft u ondersteuning nodig voor een specifiek project of functie? Wij helpen u graag verder! Neem contact op met Medigo voor professioneel advies of een aanvraag op maat.


Contact

Onze werkwijze

U kunt bij Medigo op elk moment een aanvraag doen. Dit kan per mail of telefonisch. Indien gewenst neemt één van onze specialisten contact op om uw aanvraag te bespreken. Voor een vervolgaanvraag hoeft u slechts een mail te sturen met de nieuwe specificaties, zoals de startdatum, periode en eventuele overige werkzaamheden.


Op basis van uw wensen stellen wij de vacature op en zetten deze uit binnen ons landelijk netwerk van geneeskundestudenten, medisch studenten (HBO/WO) en artsen. Wij kwalificeren de geschikte kandidaten en stellen onze unieke, zorgspecifieke profielen op. Medigo levert zo kwaliteit en maatwerk passend bij uw zorginstelling.


Het innovatieve job platform van Medigo biedt ons de mogelijkheid om snel en adequaat kandidaten voor te stellen. Uiteraard is de keuze aan u en is het altijd mogelijk om een telefonische kennismaking of een afspraak bij u op locatie in te plannen. De kandidaat is na akkoord direct inzetbaar.