Onderzoek


OpdrachtgeversOnderzoek

Research nurse of arts voor clinical trials

Medigo biedt ondersteuning bij verschillende soorten klinische onderzoeken. Van grote observationele studies vanuit UMC's waar onze kandidaten de dataverzameling op zich nemen tot commerciële clinical trials waarbij onze kandidaten worden ingezet als research nurse of research arts. Een greep uit mogelijke werkzaamheden staat hieronder vermeld.


Onderzoeksassistent

Veel van onze kandidaten hebben affiniteit en ervaring met medisch wetenschappelijk onderzoek. Als onderzoeksassistent bieden onze kandidaten u ondersteuning bij het uitvoeren van praktische werkzaamheden met betrekking tot het onderzoek zoals o.a. afnemen van interviews en het verzamelen en registreren van data. Zij zijn bekend met diverse statistiekprogramma’s en zorginformatiesystemen waardoor zij de werkzaamheden snel en efficiënt kunnen uitvoeren.


Onderzoeksverpleegkundige

Onze kandidaten hebben vaak ruime werkervaring opgedaan met medische verrichtingen en verpleegtechnische handelingen door bijbanen in de huisartsenpraktijk, thuiszorg en verschillende coschappen. In combinatie met ervaring vanuit wetenschappelijke stages, zijn zij goed in staat om in een onderzoekssetting een divers scala van functieonderzoeken en metingen te verrichten. Daarnaast kunnen zij de gegevens direct verwerken en indien wenselijk analyseren m.b.v. verschillende statistiekprogramma's.


Onderzoeksarts

De huidige arbeidsmarkt voor afgestudeerd basisartsen biedt vaak niet direct een opleidingsplaats. Zodoende kiezen steeds meer studenten voor een aanzienlijk onderzoeksaspect binnen hun studie en een aansluitend promotietraject. Werkervaring als research arts biedt bij uitstek een vergrote kans op een opleidingsplek. Daarom zijn veel artsen zeer gemotiveerd om als research arts aan de slag te gaan.

Een aanvraag doen?

Wilt u meer weten over wat een Medigo kandidaat voor u kan betekenen? Wilt u vrijblijvend advies of heeft u ondersteuning nodig voor een specifiek project of functie? Wij helpen u graag verder! Neem contact op met Medigo voor professioneel advies of een aanvraag op maat.


Contact

Onze werkwijze

U kunt bij Medigo op elk moment een aanvraag doen. Dit kan per mail of telefonisch. Indien gewenst neemt één van onze specialisten contact op om uw aanvraag te bespreken. Voor een vervolgaanvraag hoeft u slechts een mail te sturen met de nieuwe specificaties, zoals de startdatum, periode en eventuele overige werkzaamheden.


Op basis van uw wensen stellen wij de vacature op en zetten deze uit binnen ons landelijk netwerk van geneeskundestudenten, medisch studenten (HBO/WO) en artsen. Wij kwalificeren de geschikte kandidaten en stellen onze unieke, zorgspecifieke profielen op. Medigo levert zo kwaliteit en maatwerk passend bij uw zorginstelling.


Het innovatieve job platform van Medigo biedt ons de mogelijkheid om snel en adequaat kandidaten voor te stellen. Uiteraard is de keuze aan u en is het altijd mogelijk om een telefonische kennismaking of een afspraak bij u op locatie in te plannen. De kandidaat is na akkoord direct inzetbaar.