Onderzoek


OpdrachtgeversOnderzoek

Research nurse of arts voor clinical trials

Medigo biedt ondersteuning bij verschillende soorten klinische onderzoeken. Van grote observationele studies vanuit UMC's waar onze kandidaten de dataverzameling op zich nemen tot commerciële clinical trials waarbij onze kandidaten worden ingezet als research nurse of research arts. Een greep uit mogelijke werkzaamheden staat hieronder vermeld.


Onderzoeksassistent

Veel van onze kandidaten hebben affiniteit en ervaring met medisch wetenschappelijk onderzoek. Als onderzoeksassistent bieden onze kandidaten u ondersteuning bij het uitvoeren van praktische werkzaamheden met betrekking tot het onderzoek zoals o.a. afnemen van interviews en het verzamelen en registreren van data. Zij zijn bekend met diverse statistiekprogramma’s en zorginformatiesystemen waardoor zij de werkzaamheden snel en efficiënt kunnen uitvoeren.


Onderzoeksverpleegkundige

Onze kandidaten hebben vaak ruime werkervaring opgedaan met medische verrichtingen en verpleegtechnische handelingen door bijbanen in de huisartsenpraktijk, thuiszorg en verschillende coschappen. In combinatie met ervaring vanuit wetenschappelijke stages, zijn zij goed in staat om in een onderzoekssetting een divers scala van functieonderzoeken en metingen te verrichten. Daarnaast kunnen zij de gegevens direct verwerken en indien wenselijk analyseren m.b.v. verschillende statistiekprogramma's.


Onderzoeksarts

De huidige arbeidsmarkt voor afgestudeerd basisartsen biedt vaak niet direct een opleidingsplaats. Zodoende kiezen steeds meer studenten voor een aanzienlijk onderzoeksaspect binnen hun studie en een aansluitend promotietraject. Werkervaring als research arts biedt bij uitstek een vergrote kans op een opleidingsplek. Daarom zijn veel artsen zeer gemotiveerd om als research arts aan de slag te gaan.

Aanvraag indienen

Wilt u meer weten over wat een Medigo kandidaat voor u kan betekenen? Wilt u vrijblijvend advies of heeft u ondersteuning nodig voor een specifiek project of functie? Wij helpen u graag verder! Neem contact op met Medigo voor professioneel advies of een aanvraag op maat.


Aanvraag indienen
Geef uw aanvraag door

U kunt bij Medigo op elk moment vrijblijvend een aanvraag indienen, via de website, telefonisch of per mail. Vervolgens nemen wij met u de aanvraag door.

Aanvraag indienen
Medigo kandidaten selectie

Wij kwalificeren de juiste Medigo kandidaten op basis van uw wensen. U ontvangt de unieke, zorgspecifieke profielen per mail en kunt uw keuze maken.


Kennismaken / starten

Wij brengen u in contact met de kandidaat zodat u een kennismaking en/of eerste werkdag kunt inplannen. De kandidaat is na akkoord direct inzetbaar.

Vraag stellen?