Onderwijs


Onderwijs

Bent u op zoek naar flexibele vervanging van een docent door zwangerschapsverlof of langdurige ziekteperiode van een collega? Medigo biedt de juiste kandidaat die aan de slag kan gaan als docent. Afgestudeerd basisartsen met een lange overbruggingsperiode of in afwachting van een ANIOS baan of opleidingsplek, werken graag binnen het onderwijs. Zij dragen hun uitgebreide kennis van anatomie en pathologie met veel enthousiasme over aan hun jongere collega-artsen in opleiding of ander medisch personeel. Veel van onze kandidaten zijn tijdens hun studie werkzaam geweest als student-docent. Zodoende hebben zij kennis van didactische methoden en technieken. Daarnaast zijn zij breed inzetbaar en zullen zij zorgdragen voor allerhande uiteenlopende onderwijs-gerelateerde zaken.


Docent anatomie

In afwachting van een opleidingsplek of ter oriëntatie op hun vervolgcarrière, zijn onze kandidaten goed inzetbaar als docent anatomie. Onze kandidaten hebben bijzonder uitgebreide en diepgaande kennis van anatomie, aangezien dit als een rode draad door de medische opleiding loopt. Daarnaast zijn onze kandidaten werkzaam geweest als student-docent anatomie of hebben verbredende en verdiepende cursussen binnen dit vakgebied gevolgd. Zij brengen hun kennis graag over aan collega-medici en houden daarbij hun eigen kennis up to date.


Docent farmacologie

Onze kandidaten dragen hun kennis van de farmacologie graag over aan studenten of collega medici. Door hun opleiding geneeskunde of farmacie hebben zij uitstekende kennis van farmacodynamiek, -kinetiek en diverse NGH standaarden. Bovendien zijn zij vaak als student-docent farmacologie werkzaam geweest of hebben een bijbaan in de apotheek gehad. Voor langere of kortere periode zijn onze kandidaten daarom goed inzetbaar als docent farmacologie.


Docent fysiologie

Als afgestudeerd basisarts hebben onze kandidaten vanzelfsprekend een brede kennis van de medische fysiologie. Zodoende zijn zij in staat om veel voorkomende klinische ziektebeelden aan de hand van fysiologische concepten te verduidelijken. Onze kandidaten zijn gewend te doceren zowel in de vorm van hoorcolleges als in de vorm van kleinere werk- en practica groepen. Veel van onze kandidaten hebben een bredere medische achtergrond dan de opleiding geneeskunde alleen. Daarom kunnen zij de fysiologische concepten van het menselijk lichaam aan een brede studentenpopulatie overbrengen: van studenten biomedische wetenschappen en gezondheidswetenschappen tot studenten tandheelkunde en bewegingswetenschappen etc.


Docent verpleegkunde

Onze kandidaten die werkzaam willen zijn buiten de hectiek van het ziekenhuis gaan graag aan de slag als docent. Docent verpleegkunde is een gewilde baan vanwege de uitdagende combinatie tussen theorie en praktijk. Onze kandidaten hebben veel ervaring in de thuiszorg en zijn bijvoorbeeld werkzaam geweest als verzorgende IG of verpleegkundige niveau 4. Daarnaast hebben zij diverse coschappen en stages gelopen binnen de thuiszorg en beschikken zij over uitgebreide kennis van ziekteleer waardoor zij naast praktijklessen, ook theoretische lessen kunnen geven.


Docent acute geneeskunde

Bent u op zoek naar een docent acute geneeskunde? Medigo biedt kandidaten die in de rol van instructeur diverse praktijklessen (AED, BLS, ATLS en ACLS) kunnen geven. Hiernaast kunnen zij ook theorielessen geven met betrekking tot acute geneeskunde. Onze kandidaten hebben zich tijdens of naast hun studie geneeskunde toegelegd op acute geneeskunde in de vorm van keuzecoschappen, cursussen en bijbanen als student-docent of instructeur acute geneeskunde.


Instructeur (BLS / ALS / AED)

Medigo biedt kandidaten die gediplomeerd en/of gecertificeerd zijn om als instructeur acute geneeskunde aan de slag te gaan. Zij zijn bevoegd en bekwaam om diverse cursussen acute geneeskunde te geven aan medisch personeel (i.o.), zoals (P)BLS, ATLS en ACLS. Tevens kunnen onze kandidaten buiten medische instellingen aan de slag als instructeur voor de cursussen BLS/AED voor niet medisch personeel.


Zoekt u een andere zorgfunctie ?

Bent u op zoek naar medisch personeel, maar staat de gewenste functie niet in bovenstaand overzicht? Of heeft u zeer specifieke functie eisen? Neem dan contact op met Medigo voor een aanvraag op maat.