Zorgadministratie


OpdrachtgeversMedische Data ProjectenZorgadministratie

4 Zorgadministratie (DBC/DOT)Ook de zorgadministratie van verschillende ziekenhuizen wordt ondersteund door kandidaten van Medigo. Het gaat dan voornamelijk om werkzaamheden rondom DBC/DOT registratie. Op basis van gegevens in het patiƫntendossier ondersteunen onze kandidaten de zorgadministratie bij de controle, correctie en registratie van DBC's. Vanwege hun medische opleiding hebben zij uitgebreide medische kennis om goed onderscheid te kunnen maken tussen hoofd- en nevendiagnoses. Daarnaast zijn ze handig met zorgsystemen en snel ingewerkt. Voor Medigo kandidaten is deelname aan een DBC/DOT project een interessante uitdaging aangezien je in aanraking komt met talloze patiƫntendossier en unieke diagnoses.

Aanvraag indienen

Wilt u meer weten over wat een Medigo kandidaat voor u kan betekenen? Wilt u vrijblijvend advies of heeft u ondersteuning nodig voor een specifiek project of functie? Wij helpen u graag verder! Neem contact op met Medigo voor professioneel advies of een aanvraag op maat.


Aanvraag indienen
Geef uw aanvraag door

U kunt bij Medigo op elk moment vrijblijvend een aanvraag indienen, via de website, telefonisch of per mail. Vervolgens nemen wij met u de aanvraag door.

Aanvraag indienen
Medigo kandidaten selectie

Wij kwalificeren de juiste Medigo kandidaten op basis van uw wensen. U ontvangt de unieke, zorgspecifieke profielen per mail en kunt uw keuze maken.


Kennismaken / starten

Wij brengen u in contact met de kandidaat zodat u een kennismaking en/of eerste werkdag kunt inplannen. De kandidaat is na akkoord direct inzetbaar.

Vraag stellen?