Zorgadministratie


OpdrachtgeversMedische Data ProjectenZorgadministratie

4 Zorgadministratie (DBC/DOT)Ook de zorgadministratie van verschillende ziekenhuizen wordt ondersteund door kandidaten van Medigo. Het gaat dan voornamelijk om werkzaamheden rondom DBC/DOT registratie. Op basis van gegevens in het patiëntendossier ondersteunen onze kandidaten de zorgadministratie bij de controle, correctie en registratie van DBC's. Vanwege hun medische opleiding hebben zij uitgebreide medische kennis om goed onderscheid te kunnen maken tussen hoofd- en nevendiagnoses. Daarnaast zijn ze handig met zorgsystemen en snel ingewerkt. Voor Medigo kandidaten is deelname aan een DBC/DOT project een interessante uitdaging aangezien je in aanraking komt met talloze patiëntendossier en unieke diagnoses.

Aanvraag indienen

Wilt u meer weten over wat een Medigo kandidaat voor u kan betekenen? Wilt u vrijblijvend advies of heeft u ondersteuning nodig voor een specifiek project of functie? Wij helpen u graag verder! Neem contact op met Medigo voor professioneel advies of een aanvraag op maat.


Aanvraag indienen

Onze werkwijze

U kunt bij Medigo op elk moment een aanvraag doen. Dit kan per mail of telefonisch. Indien gewenst neemt één van onze specialisten contact op om uw aanvraag te bespreken. Voor een vervolgaanvraag hoeft u slechts een mail te sturen met de nieuwe specificaties, zoals de startdatum, periode en eventuele overige werkzaamheden.


Op basis van uw wensen stellen wij de vacature op en zetten deze uit binnen ons landelijk netwerk van geneeskundestudenten, medisch studenten (HBO/WO) en artsen. Wij kwalificeren de geschikte kandidaten en stellen onze unieke, zorgspecifieke profielen op. Medigo levert zo kwaliteit en maatwerk passend bij uw zorginstelling.


Het innovatieve job platform van Medigo biedt ons de mogelijkheid om snel en adequaat kandidaten voor te stellen. Uiteraard is de keuze aan u en is het altijd mogelijk om een telefonische kennismaking of een afspraak bij u op locatie in te plannen. De kandidaat is na akkoord direct inzetbaar.