Medische Codering


OpdrachtgeversMedische Data ProjectenMedische Codering

2 Medische codering (o.a. ICD-10)Medigo kandidaten worden in ziekenhuizen regelmatig ingezet voor ondersteuning bij ICD-10 coderingen. Op basis van het patiƫntendossier coderen zij de diagnose met behulp van het coderingssysteem ICD-10. Deze internationale standaardindeling van diagnostische termen is belangrijk bij het aanleveren van gegevens voor de LBZ-registratie. Vanwege hun medische opleiding hebben onze kandidaten uitgebreide kennis van de ziekteleer om zodoende goed onderscheid te kunnen maken tussen hoofd- en nevendiagnoses. Daarnaast hebben ze ervaring met verschillende zorginformatiesystemen.

Aanvraag indienen

Wilt u meer weten over wat een Medigo kandidaat voor u kan betekenen? Wilt u vrijblijvend advies of heeft u ondersteuning nodig voor een specifiek project of functie? Wij helpen u graag verder! Neem contact op met Medigo voor professioneel advies of een aanvraag op maat.


Aanvraag indienen
Geef uw aanvraag door

U kunt bij Medigo op elk moment vrijblijvend een aanvraag indienen, via de website, telefonisch of per mail. Vervolgens nemen wij met u de aanvraag door.

Aanvraag indienen
Medigo kandidaten selectie

Wij kwalificeren de juiste Medigo kandidaten op basis van uw wensen. U ontvangt de unieke, zorgspecifieke profielen per mail en kunt uw keuze maken.


Kennismaken / starten

Wij brengen u in contact met de kandidaat zodat u een kennismaking en/of eerste werkdag kunt inplannen. De kandidaat is na akkoord direct inzetbaar.

Vraag stellen?