Kwaliteitsregistraties


OpdrachtgeversMedische Data ProjectenKwaliteitsregistraties

3 Kwaliteitsregistraties (o.a. DICA)Er is veel vraag naar informatie over kwaliteit in de zorg. Dit betekent dat voornamelijk ziekenhuizen de afgelopen jaren steeds meer zijn gaan registreren. Op dit moment hebben ziekenhuizen dan ook te maken met een grote hoeveelheid aan kwaliteitsgegevens, registraties en indicatorenlijsten wat tot een verhoogde werkdruk kan leiden. Door hun hoogwaardige medische kennis en handigheid met medische informatiesystemen kunnen Medigo kandidaten zeer goed ondersteuning bieden bij o.a. DICA en Traumaregistraties.

Aanvraag indienen

Wilt u meer weten over wat een Medigo kandidaat voor u kan betekenen? Wilt u vrijblijvend advies of heeft u ondersteuning nodig voor een specifiek project of functie? Wij helpen u graag verder! Neem contact op met Medigo voor professioneel advies of een aanvraag op maat.


Aanvraag indienen
Geef uw aanvraag door

U kunt bij Medigo op elk moment vrijblijvend een aanvraag indienen, via de website, telefonisch of per mail. Vervolgens nemen wij met u de aanvraag door.

Aanvraag indienen
Medigo kandidaten selectie

Wij kwalificeren de juiste Medigo kandidaten op basis van uw wensen. U ontvangt de unieke, zorgspecifieke profielen per mail en kunt uw keuze maken.


Kennismaken / starten

Wij brengen u in contact met de kandidaat zodat u een kennismaking en/of eerste werkdag kunt inplannen. De kandidaat is na akkoord direct inzetbaar.

Vraag stellen?