5 Farmacie projectenBij toenemende vergrijzing en de stijgende kosten van medicijnen is er binnen zorginstellingen een toename merkbaar van farmacologische projecten. Voorbeelden hiervan bij onze opdrachtgevers in de tweede lijn zijn o.a. medicatie verificatie (ViPP), add-on geneesmiddelen registratie en het overzetten van medicatie orders voor het EVS. Medigo kandidaten met farmacologische kennis (master geneeskunde- en farmaciestudenten) kunnen hier zeer goed voor worden ingezet. Ook biedt Medigo ondersteuning op dit vlak aan opdrachtgevers in de eerste lijn. Medigo kandidaten helpen bij medical review en ondersteunen o.a. bij het screenen van de patiëntenpopulatie op polyfarmacie, verzamelen van informatie over gebruik van de medicatie door patiënten en signaleren eventuele farmacotherapie gerelateerde problemen (FTP’s).


Apotheek en apotheekhoudende huisartspraktijk

Medigo biedt ook ondersteuning voor apothekers en apotheekhoudende huisartspraktijken. Onze kandidaten kunnen ingezet worden als vervangend apotheekassistent tijdens piekmomenten of uitval door ziekte, maar ook op parttime basis voor een langere periode. Daarnaast kunnen onze kandidaten ingezet worden als medewerker voorraadbeheer of als medical reviewer, omdat zij gemakkelijk de brug kunnen slaan tussen de apotheek en eerstelijnszorg.


Apothekersassistent

Voor onze uitzendkrachten is werken in een apotheek een zeer gewilde (bij)baan. Onze kandidaten zijn door hun brede farmacologische kennis en handigheid met informatiesystemen goed inzetbaar als apothekersassistent of medewerker. Onze kandidaten verrichten ondersteunende werkzaamheden zoals het opnemen en gereedmaken van bestellingen, meehelpen met het klaar maken van recepten, etiketteren en aanschrijven van recepten. Indien bevoegd, kunnen zij inlichtingen geven aan de patiënt over de medicatie.


Medical reviewer

Bij toenemende vergrijzing speelt het begrip polyfarmacie een belangrijke rol. Medigo biedt de huisarts en apotheker kandidaten die hen ondersteunen bij de farmacotherapeutische anamnese en analyse van polyfarmacie patiënten. Onze kandidaten screenen de patiëntenpopulatie op polyfarmacie, verzamelen informatie over het gebruik, de ervaringen en de beleving van de medicatie door patiënten en signaleren eventuele farmacotherapie gerelateerde problemen (FTP’s).


Medewerker voorraadbeheer

Heeft u achterstand opgelopen met uw administratie en het beheer van uw voorraad? Medigo biedt een pool van kandidaten die uw voorraad in kaart kunnen brengen en uw administratie kunnen bijwerken. Voor onze kandidaten vormt een (bij)baan als medewerker voorraadbeheer een mooie kans om hun medicijnkennis uit te breiden. Onze kandidaten hebben ervaring met verschillende (zorg)applicaties en pakken zodoende een nieuw systeem snel op.


Apotheek koerier

Wellicht maakt uw apotheek reeds gebruik van thuisbezorgservice of bent u van plan hier binnenkort mee te starten. Medigo biedt de inzet van verantwoordelijke koeriers, die bovendien affiniteit hebben met en kennis van farmacologie. De werktijden van een koerier passen vaak goed naast een wisselend studie-rooster en zijn voor veel studenten de perfecte manier om flexibel bij te verdienen.

Aanvraag indienen

Wilt u meer weten over wat een Medigo kandidaat voor u kan betekenen? Wilt u vrijblijvend advies of heeft u ondersteuning nodig voor een specifiek project of functie? Wij helpen u graag verder! Neem contact op met Medigo voor professioneel advies of een aanvraag op maat.


Aanvraag indienen

Onze werkwijze

U kunt bij Medigo op elk moment een aanvraag doen. Dit kan per mail of telefonisch. Indien gewenst neemt één van onze specialisten contact op om uw aanvraag te bespreken. Voor een vervolgaanvraag hoeft u slechts een mail te sturen met de nieuwe specificaties, zoals de startdatum, periode en eventuele overige werkzaamheden.


Op basis van uw wensen stellen wij de vacature op en zetten deze uit binnen ons landelijk netwerk van geneeskundestudenten, medisch studenten (HBO/WO) en artsen. Wij kwalificeren de geschikte kandidaten en stellen onze unieke, zorgspecifieke profielen op. Medigo levert zo kwaliteit en maatwerk passend bij uw zorginstelling.


Het innovatieve job platform van Medigo biedt ons de mogelijkheid om snel en adequaat kandidaten voor te stellen. Uiteraard is de keuze aan u en is het altijd mogelijk om een telefonische kennismaking of een afspraak bij u op locatie in te plannen. De kandidaat is na akkoord direct inzetbaar.