EPD / ECD projecten


OpdrachtgeversMedische Data ProjectenEPD / ECD projecten

1 EPD / ECD projectenDe meeste ziekenhuizen zijn op dit moment over op een nieuw EPD, maar voor bijwerkacties en vervolgprojecten worden onze kandidaten nog veelvuldig ingezet. Door samenwerking met verschillende ziekenhuizen is gebleken dat Medigo kandidaten een zeer effectieve en voordelige oplossing zijn bij EPD projecten waarbij handigheid met informatiesystemen, analytisch denkvermogen en medische kennis van belang zijn. Onze kandidaten zijn ambitieus en spreken de 'taal' van de zorgprofessionals in de kliniek. Naast geneeskundestudenten kunnen afhankelijk van de aard van de werkzaamheden ook studenten van verwante medische studies (WO) ingezet worden.


Voorbeelden van EPD projecten

Voorbeelden van EPD projecten waar onze kandidaten in grote mate aan hebben bijgedragen zijn o.a. floor support, EPD helpdesk, patiëntendossiers bijwerken, brieven van specialisten invoeren, agenda's overzetten en farmacologische projecten.

Naast bovenstaande ondersteuning kunnen Medigo kandidaten ook ingezet worden voor meer complexe ondersteuning binnen een EPD project. Het gaat dan bijvoorbeeld om het opstellen van opleidingsmateriaal of het ondersteunen bij het testen van het EPD aan de hand van testscripts (scenario's). Het profiel van de kandidaten betreft in deze gevallen vaak een pas afgestudeerd basisarts met onderzoekservaring die in een overbruggingsperiode zit of een aantal dagen per week vrij heeft naast een lopend onderzoek.


Elektronisch Cliënten Dossier (ECD)

Onze kandidaten zijn goed inzetbaar voor, tijdens en na de implementatie of migratie van een Elektronisch Cliënten Dossier (ECD) binnen uw zorginstelling. Onze kandidaten zijn gewend te werken met verschillende zorgsystemen en kunnen ingezet worden als floor support medewerkers.

Aanvraag indienen

Wilt u meer weten over wat een Medigo kandidaat voor u kan betekenen? Wilt u vrijblijvend advies of heeft u ondersteuning nodig voor een specifiek project of functie? Wij helpen u graag verder! Neem contact op met Medigo voor professioneel advies of een aanvraag op maat.


Aanvraag indienen
Geef uw aanvraag door

U kunt bij Medigo op elk moment vrijblijvend een aanvraag indienen, via de website, telefonisch of per mail. Vervolgens nemen wij met u de aanvraag door.

Aanvraag indienen
Medigo kandidaten selectie

Wij kwalificeren de juiste Medigo kandidaten op basis van uw wensen. U ontvangt de unieke, zorgspecifieke profielen per mail en kunt uw keuze maken.


Kennismaken / starten

Wij brengen u in contact met de kandidaat zodat u een kennismaking en/of eerste werkdag kunt inplannen. De kandidaat is na akkoord direct inzetbaar.

Vraag stellen?