6 eHealth projecteneHealth projecten nemen de laatste tijd een hoge vlucht in de zorg. Het betreft initiatieven rondom het gebruik van technologie om de gezondheid en de gezondheidszorg te ondersteunen of te verbeteren. Medigo wordt steeds vaker benaderd om te ondersteunen bij deze projecten. Een belangrijk pluspunt is dat onze kandidaten de 'taal' spreken van zowel de zorgprofessionals als de patiƫnt en dat zij ervaring en handigheid hebben met digitale zorgsystemen. eHealth wordt bijvoorbeeld ingezet ter verbetering van medicatieveiligheid of het stimuleren van zelfredzaamheid van patiƫnten. Medigo kandidaten kunnen een belangrijke bijdrage bieden aan het optimaal implementeren van eHealth door het trainen / instrueren van nieuwe gebruikers binnen de verschillende eHealth projecten.

Aanvraag indienen

Wilt u meer weten over wat een Medigo kandidaat voor u kan betekenen? Wilt u vrijblijvend advies of heeft u ondersteuning nodig voor een specifiek project of functie? Wij helpen u graag verder! Neem contact op met Medigo voor professioneel advies of een aanvraag op maat.


Aanvraag indienen
Geef uw aanvraag door

U kunt bij Medigo op elk moment vrijblijvend een aanvraag indienen, via de website, telefonisch of per mail. Vervolgens nemen wij met u de aanvraag door.

Aanvraag indienen
Medigo kandidaten selectie

Wij kwalificeren de juiste Medigo kandidaten op basis van uw wensen. U ontvangt de unieke, zorgspecifieke profielen per mail en kunt uw keuze maken.


Kennismaken / starten

Wij brengen u in contact met de kandidaat zodat u een kennismaking en/of eerste werkdag kunt inplannen. De kandidaat is na akkoord direct inzetbaar.

Vraag stellen?