6 eHealth projecteneHealth projecten nemen de laatste tijd een hoge vlucht in de zorg. Het betreft initiatieven rondom het gebruik van technologie om de gezondheid en de gezondheidszorg te ondersteunen of te verbeteren. Medigo wordt steeds vaker benaderd om te ondersteunen bij deze projecten. Een belangrijk pluspunt is dat onze kandidaten de 'taal' spreken van zowel de zorgprofessionals als de patiënt en dat zij ervaring en handigheid hebben met digitale zorgsystemen. eHealth wordt bijvoorbeeld ingezet ter verbetering van medicatieveiligheid of het stimuleren van zelfredzaamheid van patiënten. Medigo kandidaten kunnen een belangrijke bijdrage bieden aan het optimaal implementeren van eHealth door het trainen / instrueren van nieuwe gebruikers binnen de verschillende eHealth projecten.

Aanvraag indienen

Wilt u meer weten over wat een Medigo kandidaat voor u kan betekenen? Wilt u vrijblijvend advies of heeft u ondersteuning nodig voor een specifiek project of functie? Wij helpen u graag verder! Neem contact op met Medigo voor professioneel advies of een aanvraag op maat.


Aanvraag indienen

Onze werkwijze

U kunt bij Medigo op elk moment een aanvraag doen. Dit kan per mail of telefonisch. Indien gewenst neemt één van onze specialisten contact op om uw aanvraag te bespreken. Voor een vervolgaanvraag hoeft u slechts een mail te sturen met de nieuwe specificaties, zoals de startdatum, periode en eventuele overige werkzaamheden.


Op basis van uw wensen stellen wij de vacature op en zetten deze uit binnen ons landelijk netwerk van geneeskundestudenten, medisch studenten (HBO/WO) en artsen. Wij kwalificeren de geschikte kandidaten en stellen onze unieke, zorgspecifieke profielen op. Medigo levert zo kwaliteit en maatwerk passend bij uw zorginstelling.


Het innovatieve job platform van Medigo biedt ons de mogelijkheid om snel en adequaat kandidaten voor te stellen. Uiteraard is de keuze aan u en is het altijd mogelijk om een telefonische kennismaking of een afspraak bij u op locatie in te plannen. De kandidaat is na akkoord direct inzetbaar.