Flexpool diagnostische centra in diverse regio's

Voor verschillende medisch diagnostische centra in Nederland levert Medigo medewerkers bloedafname. Er wordt daarbij zowel op poli's en huisartspraktijken geprikt als bij de cliënten thuis. Daarnaast biedt Medigo ook ondersteuning in het lab voor pre-analytische, analytische en post analytische werkzaamheden. Hieronder staan beide zorgfuncties uitgebreider beschreven.


Medewerker bloedafname / trombosedienst

Onze kandidaten gaan graag aan de slag als medewerker bloedafname. Deze flexibele bijbaan is gewild vanwege het praktische karakter en het directe contact met de patiënten. Onze kandidaten hebben tijdens hun coschappen ervaring opgedaan met het verrichten van venapuncties en andere testen zoals de glucose tolerantie test en dikke druppel test. Zij zijn bekend met een diverse patiëntenpopulatie, waaronder ook moeilijk te prikken patiënten. Onze kandidaten zijn gewend zelfstandig te werken en om (prik)protocollen/instructies snel eigen te maken en nauwkeurig op te volgen. Uiteraard beseffen onze kandidaten zich goed dat sommige patiënten bloedafname als minder prettig ervaren. Daarom nemen zij de tijd om een patiënt zo nodig gerust te stellen.


Medewerker laboratorium

Onze kandidaten zijn vanuit hun studie en wetenschappelijke stages bekend met alle aspecten van werken in een laboratorium en zijn zodoende bekend en vertrouwd met de werkhouding, veiligheidsmaatregelen, werkzaamheden en analysemethoden. Als medewerker laboratorium zijn zij verantwoordelijk voor het deskundig uitvoeren van onderzoek, waaronder registreren, bepalen en bijhouden van meetresultaten. Ze zorgen voor veilige werkomstandigheden en dragen zorg voor het bedienen van apparaten, controle op voorraden en eventueel de statistische verwerking van onderzoeksresultaten.

Een aanvraag doen?

Wilt u meer weten over wat een Medigo kandidaat voor u kan betekenen? Wilt u vrijblijvend advies of heeft u ondersteuning nodig voor een specifiek project of functie? Wij helpen u graag verder! Neem contact op met Medigo voor professioneel advies of een aanvraag op maat.


Contact

Onze werkwijze

U kunt bij Medigo op elk moment een aanvraag doen. Dit kan per mail of telefonisch. Indien gewenst neemt één van onze specialisten contact op om uw aanvraag te bespreken. Voor een vervolgaanvraag hoeft u slechts een mail te sturen met de nieuwe specificaties, zoals de startdatum, periode en eventuele overige werkzaamheden.


Op basis van uw wensen stellen wij de vacature op en zetten deze uit binnen ons landelijk netwerk van geneeskundestudenten, medisch studenten (HBO/WO) en artsen. Wij kwalificeren de geschikte kandidaten en stellen onze unieke, zorgspecifieke profielen op. Medigo levert zo kwaliteit en maatwerk passend bij uw zorginstelling.


Het innovatieve job platform van Medigo biedt ons de mogelijkheid om snel en adequaat kandidaten voor te stellen. Uiteraard is de keuze aan u en is het altijd mogelijk om een telefonische kennismaking of een afspraak bij u op locatie in te plannen. De kandidaat is na akkoord direct inzetbaar.