Gemeentelijke Gezondheidsdienst


OpdrachtgeversGemeentelijke Gezondheidsdienst

Gemeentelijke Gezondheidsdienst

Medigo biedt ondersteuning voor tal van verschillende zorgfuncties. Een (bij)baan bij een gerenommeerde gezondheidszorginstelling als de GGD is zeer gewild onder onze kandidaten. Onze kandidaten kunnen bijvoorbeeld langdurig worden ingezet als arts-onderzoeker of onderzoeksassistent, maar ook als administratief medewerker tijdens een grootschalig administratief project of als medewerker vaccinatieprogramma op flexibele basis. Voor de overzichtelijkheid hebben wij de dienstverlening van Medigo voor de GGD opgedeeld in onderstaande verschillende zorgfuncties. Hiermee hopen wij een duidelijk beeld te schetsen van hoe Medigo uw organisatie kan ondersteunen.


Onderzoeker / projectmedewerker

De huidige arbeidsmarkt voor afgestudeerd basisartsen biedt vaak niet direct een opleidingsplaats. Zodoende kiezen steeds meer studenten voor een aanzienlijk onderzoeksaspect binnen hun studie en een aansluitend promotietraject. Werkervaring als onderzoeker biedt bij uitstek een vergrote kans op een opleidingsplek. Daarom zijn veel artsen zeer gemotiveerd om als onderzoeker aan de slag te gaan.


Datamanager

Onze kandidaten hebben affiniteit en ervaring met medisch wetenschappelijk onderzoek en hebben daarnaast kennis van medische informatiestromen en ICT. Onze kandidaten dragen zorg voor het opzetten en up-to-date houden van databestanden. Daarnaast verzorgen zij voor u rapportages en vertalen dit mogelijk naar medisch wetenschappelijk onderzoek.


Medewerker vaccinatieprogramma

Onze kandidaten gaan graag aan de slag als medewerker tijdens vaccinatieprogramma’s. Deze flexibele bijbaan is gewild vanwege het praktische karakter en het directe contact met de patiënten. Onze kandidaten hebben tijdens hun coschappen ervaring opgedaan met vaccineren en zijn vanuit bijbanen bijvoorbeeld bekend met het afnemen van venapuncties. Zodoende beseffen onze kandidaten zich goed dat sommige patiënten vaccineren als minder prettig ervaren. Daarom nemen zij de tijd om een patiënt zo nodig gerust te stellen. Onze kandidaten zijn gewend zelfstandig te werken en om (prik)protocollen/instructies snel eigen te maken en nauwkeurig op te volgen.


Medisch administratief medewerker

Start u binnenkort met een grootschalig administratief project, zoals bijvoorbeeld het digitaliseren van dossiers? Misschien stapt u over op een ander zorgsysteem of heeft u een administratieve achterstand? Onze kandidaten combineren hun medische kennis graag met administratief werk! Medigo biedt een groot netwerk van kandidaten voor medisch administratieve werkzaamheden waarbij ervaring met zorgapplicaties, analytisch denkvermogen en medische achtergrondkennis van belang zijn. Door hun ervaring met zorgapplicaties en het EPD, uitstekende kennis van ziekteleer en hun precieze werkwijze zijn zij goed inzetbaar als administratief medewerker voor dergelijke projecten.

Een aanvraag doen?

Wilt u meer weten over wat een Medigo kandidaat voor u kan betekenen? Wilt u vrijblijvend advies of heeft u ondersteuning nodig voor een specifiek project of functie? Wij helpen u graag verder! Neem contact op met Medigo voor professioneel advies of een aanvraag op maat.


Contact

Onze werkwijze

U kunt bij Medigo op elk moment een aanvraag doen. Dit kan per mail of telefonisch. Indien gewenst neemt één van onze specialisten contact op om uw aanvraag te bespreken. Voor een vervolgaanvraag hoeft u slechts een mail te sturen met de nieuwe specificaties, zoals de startdatum, periode en eventuele overige werkzaamheden.


Op basis van uw wensen stellen wij de vacature op en zetten deze uit binnen ons landelijk netwerk van geneeskundestudenten, medisch studenten (HBO/WO) en artsen. Wij kwalificeren de geschikte kandidaten en stellen onze unieke, zorgspecifieke profielen op. Medigo levert zo kwaliteit en maatwerk passend bij uw zorginstelling.


Het innovatieve job platform van Medigo biedt ons de mogelijkheid om snel en adequaat kandidaten voor te stellen. Uiteraard is de keuze aan u en is het altijd mogelijk om een telefonische kennismaking of een afspraak bij u op locatie in te plannen. De kandidaat is na akkoord direct inzetbaar.