Geestelijke Gezondheidszorg


OpdrachtgeversGeestelijke Gezondheidszorg

Geestelijke Gezondheidszorg

Medigo biedt ondersteuning voor verschillende zorgfuncties binnen de Geestelijk Gezondheidzorg (GGZ). Onze kandidaten zijn inzetbaar voor medisch administratieve werkzaamheden, waarbij hun ervaring met diverse zorgapplicaties en medische achtergrondkennis van belang zijn. Daarnaast zijn zij bijvoorbeeld inzetbaar als slaapwacht, door hun ervaring met verzorgende en verpleegtechnische handelingen. Tot slot beschikt Medigo over een groot netwerk van basisartsen die grote affiniteit hebben met psychiatrie en graag als ANIOS aan de slag zouden gaan. Voor de overzichtelijkheid hebben wij de dienstverlening van Medigo voor de GGZ opgedeeld in onderstaande verschillende zorgfuncties. Hiermee hopen wij een duidelijk beeld te schetsen van hoe Medigo uw organisatie kan ondersteunen.


Medisch administratief medewerker

Start u binnenkort met een grootschalig administratief project, zoals bijvoorbeeld het digitaliseren van dossiers? Misschien stapt u over op een ander zorgsysteem of heeft u een administratieve achterstand? Onze kandidaten combineren hun medische kennis graag met administratief werk! Medigo biedt een groot netwerk van kandidaten voor medisch administratieve werkzaamheden waarbij ervaring met zorgapplicaties, analytisch denkvermogen en medische achtergrondkennis van belang zijn. Door hun ervaring met zorgapplicaties en het EPD/ECD, uitstekende kennis van ziekteleer en hun precieze werkwijze zijn zij goed inzetbaar als administratief medewerker voor dergelijke projecten.


Slaapwacht

Veel coassistenten hebben affiniteit met psychiatrie en overwegen een vervolgcarrière als psychiater. In aanloop naar een vervolgcarrière binnen dit specialisme, doen zij graag werkervaring op binnen de psychiatrische zorg, bijvoorbeeld als slaapwacht op een psychiatrische afdeling. Onze kandidaten staan stevig in hun schoenen en kunnen adequaat handelen in crisissituaties. Zij zijn zowel door hun coschappen als door diverse bijbanen in de thuiszorg, ervaren met het uitvoeren van verzorgende taken en kleine verpleegtechnische handelingen. Bovendien hebben zij ervaring met een brede patiëntenpopulatie.


ANIOS Psychiatrie

Bent u op zoek naar een ANIOS Psychiatrie? Medigo maakt gebruik van een talentpool. Onze Talentpool bestaat o.a. uit enthousiaste basisartsen uit heel Nederland, met grote affiniteit met psychiatrie. De talentpool kwalificeert kandidaten die zich tijdens hun studieloopbaan of beginnend carrière hebben onderscheiden door een uitzonderlijke prestatie. Een wetenschappelijke stage bij een gerenommeerde onderzoeksinstelling, een sportbeurs, bijzondere werkervaring of vrijwilligerswerk, alles is mogelijk. Medigo maakt voor u een voorselectie en verzorgt het volledige kwalificatieproces. U kunt vervolgens op aanvraag vrijblijvend een aantal profielen aanvragen passend bij uw organisatie. Kijk voor meer informatie bij onze talentpool.

Aanvraag indienen

Wilt u meer weten over wat een Medigo kandidaat voor u kan betekenen? Wilt u vrijblijvend advies of heeft u ondersteuning nodig voor een specifiek project of functie? Wij helpen u graag verder! Neem contact op met Medigo voor professioneel advies of een aanvraag op maat.


Aanvraag indienen
Geef uw aanvraag door

U kunt bij Medigo op elk moment vrijblijvend een aanvraag indienen, via de website, telefonisch of per mail. Vervolgens nemen wij met u de aanvraag door.

Aanvraag indienen
Medigo kandidaten selectie

Wij kwalificeren de juiste Medigo kandidaten op basis van uw wensen. U ontvangt de unieke, zorgspecifieke profielen per mail en kunt uw keuze maken.


Kennismaken / starten

Wij brengen u in contact met de kandidaat zodat u een kennismaking en/of eerste werkdag kunt inplannen. De kandidaat is na akkoord direct inzetbaar.

Vraag stellen?