Geestelijke Gezondheidszorg


OpdrachtgeversGeestelijke Gezondheidszorg

Geestelijke Gezondheidszorg

Medigo biedt ondersteuning voor verschillende zorgfuncties binnen de Geestelijk Gezondheidzorg (GGZ). Onze kandidaten zijn inzetbaar voor medisch administratieve werkzaamheden, waarbij hun ervaring met diverse zorgapplicaties en medische achtergrondkennis van belang zijn. Daarnaast zijn zij bijvoorbeeld inzetbaar als slaapwacht, door hun ervaring met verzorgende en verpleegtechnische handelingen. Tot slot beschikt Medigo over een groot netwerk van basisartsen die grote affiniteit hebben met psychiatrie en graag als ANIOS aan de slag zouden gaan. Voor de overzichtelijkheid hebben wij de dienstverlening van Medigo voor de GGZ opgedeeld in onderstaande verschillende zorgfuncties. Hiermee hopen wij een duidelijk beeld te schetsen van hoe Medigo uw organisatie kan ondersteunen.


Medisch administratief medewerker

Start u binnenkort met een grootschalig administratief project, zoals bijvoorbeeld het digitaliseren van dossiers? Misschien stapt u over op een ander zorgsysteem of heeft u een administratieve achterstand? Onze kandidaten combineren hun medische kennis graag met administratief werk! Medigo biedt een groot netwerk van kandidaten voor medisch administratieve werkzaamheden waarbij ervaring met zorgapplicaties, analytisch denkvermogen en medische achtergrondkennis van belang zijn. Door hun ervaring met zorgapplicaties en het EPD/ECD, uitstekende kennis van ziekteleer en hun precieze werkwijze zijn zij goed inzetbaar als administratief medewerker voor dergelijke projecten.


Slaapwacht

Veel coassistenten hebben affiniteit met psychiatrie en overwegen een vervolgcarrière als psychiater. In aanloop naar een vervolgcarrière binnen dit specialisme, doen zij graag werkervaring op binnen de psychiatrische zorg, bijvoorbeeld als slaapwacht op een psychiatrische afdeling. Onze kandidaten staan stevig in hun schoenen en kunnen adequaat handelen in crisissituaties. Zij zijn zowel door hun coschappen als door diverse bijbanen in de thuiszorg, ervaren met het uitvoeren van verzorgende taken en kleine verpleegtechnische handelingen. Bovendien hebben zij ervaring met een brede patiëntenpopulatie.


ANIOS Psychiatrie

Bent u op zoek naar een ANIOS Psychiatrie? Medigo maakt gebruik van een talentpool. Onze Talentpool bestaat o.a. uit enthousiaste basisartsen uit heel Nederland, met grote affiniteit met psychiatrie. De talentpool kwalificeert kandidaten die zich tijdens hun studieloopbaan of beginnend carrière hebben onderscheiden door een uitzonderlijke prestatie. Een wetenschappelijke stage bij een gerenommeerde onderzoeksinstelling, een sportbeurs, bijzondere werkervaring of vrijwilligerswerk, alles is mogelijk. Medigo maakt voor u een voorselectie en verzorgt het volledige kwalificatieproces. U kunt vervolgens op aanvraag vrijblijvend een aantal profielen aanvragen passend bij uw organisatie. Kijk voor meer informatie bij onze talentpool.

Een aanvraag doen?

Wilt u meer weten over wat een Medigo kandidaat voor u kan betekenen? Wilt u vrijblijvend advies of heeft u ondersteuning nodig voor een specifiek project of functie? Wij helpen u graag verder! Neem contact op met Medigo voor professioneel advies of een aanvraag op maat.


Contact

Onze werkwijze

U kunt bij Medigo op elk moment een aanvraag doen. Dit kan per mail of telefonisch. Indien gewenst neemt één van onze specialisten contact op om uw aanvraag te bespreken. Voor een vervolgaanvraag hoeft u slechts een mail te sturen met de nieuwe specificaties, zoals de startdatum, periode en eventuele overige werkzaamheden.


Op basis van uw wensen stellen wij de vacature op en zetten deze uit binnen ons landelijk netwerk van geneeskundestudenten, medisch studenten (HBO/WO) en artsen. Wij kwalificeren de geschikte kandidaten en stellen onze unieke, zorgspecifieke profielen op. Medigo levert zo kwaliteit en maatwerk passend bij uw zorginstelling.


Het innovatieve job platform van Medigo biedt ons de mogelijkheid om snel en adequaat kandidaten voor te stellen. Uiteraard is de keuze aan u en is het altijd mogelijk om een telefonische kennismaking of een afspraak bij u op locatie in te plannen. De kandidaat is na akkoord direct inzetbaar.