Arbodienst


OpdrachtgeversArbodienst

Arbodienst

Bij verschillende arbodiensten in Nederland leveren kandidaten van Medigo ondersteuning bij het uitvoeren van arbeidsomstandigheden- en verzuimbeleid. Onze kandidaten zijn inzetbaar voor medisch administratieve werkzaamheden en klinische ondersteuning. Daarnaast beschikt Medigo over een groot netwerk van basisartsen die graag tijdens een overbruggingsperiode als ANIOS aan de slag willen gaan in de bedrijfsgeneeskunde. Hieronder staan bovenstaande zorgfuncties uitgebreider beschreven.


Screenen verzuimdossiers op ziekte of aandoening

In het verzuimdossier mag de ziekte of aandoening zelf niet benoemd worden. Indien het wenselijk is dat dossiers hierop gescreend worden kunnen onze kandidaten hierbij helpen. Zij combineren hun medische kennis graag met administratief werk! Medigo biedt een groot netwerk van kandidaten voor medisch administratieve werkzaamheden waarbij handigheid met zorgapplicaties, analytisch denkvermogen en medische achtergrondkennis van belang zijn.


Preventief Medisch Onderzoeker

Het preventief medisch onderzoek is er op gericht om de gezondheid van medewerkers binnen verschillende organisaties in kaart te brengen. Onze kandidaten kunnen in de rol van doktersassistent ondersteunen door middel van het afnemen van verschillende testen bij de medewerkers. Onze kandidaten hebben vanuit hun studie geneeskunde ervaring opgedaan met werkzaamheden van een doktersassistent bij bijvoorbeeld een huisartspraktijk. Zij zijn bekend met patiƫnten / cliƫnten ontvangst en verschillende kleine verrichtingen zoals o.a. bloeddruk meten, vetpercentage en BMI bepalen, venapunctie en afnemen van een ECG.


ANIOS bedrijfsgeneeskunde

Medigo beschikt over een grote pool van pas afgestudeerde basisartsen die graag (tijdelijk) binnen de sociale geneeskunde aan de slag willen gaan. Deze artsen kunnen ingezet worden om te ondersteunen bij o.a. keuringen, verzuimbegeleiding en preventief medisch onderzoek. Medigo maakt voor u een voorselectie en verzorgt het volledige kwalificatieproces. U kunt vervolgens op aanvraag vrijblijvend een aantal profielen aanvragen passend bij uw organisatie.

Aanvraag indienen

Wilt u meer weten over wat een Medigo kandidaat voor u kan betekenen? Wilt u vrijblijvend advies of heeft u ondersteuning nodig voor een specifiek project of functie? Wij helpen u graag verder! Neem contact op met Medigo voor professioneel advies of een aanvraag op maat.


Aanvraag indienen
Geef uw aanvraag door

U kunt bij Medigo op elk moment vrijblijvend een aanvraag indienen, via de website, telefonisch of per mail. Vervolgens nemen wij met u de aanvraag door.

Aanvraag indienen
Medigo kandidaten selectie

Wij kwalificeren de juiste Medigo kandidaten op basis van uw wensen. U ontvangt de unieke, zorgspecifieke profielen per mail en kunt uw keuze maken.


Kennismaken / starten

Wij brengen u in contact met de kandidaat zodat u een kennismaking en/of eerste werkdag kunt inplannen. De kandidaat is na akkoord direct inzetbaar.

Vraag stellen?