Arbodienst


OpdrachtgeversArbodienst

Arbodienst

Bij verschillende arbodiensten in Nederland leveren kandidaten van Medigo ondersteuning bij het uitvoeren van arbeidsomstandigheden- en verzuimbeleid. Onze kandidaten zijn inzetbaar voor medisch administratieve werkzaamheden en klinische ondersteuning. Daarnaast beschikt Medigo over een groot netwerk van basisartsen die graag tijdens een overbruggingsperiode als ANIOS aan de slag willen gaan in de bedrijfsgeneeskunde. Hieronder staan bovenstaande zorgfuncties uitgebreider beschreven.


Screenen verzuimdossiers op ziekte of aandoening

In het verzuimdossier mag de ziekte of aandoening zelf niet benoemd worden. Indien het wenselijk is dat dossiers hierop gescreend worden kunnen onze kandidaten hierbij helpen. Zij combineren hun medische kennis graag met administratief werk! Medigo biedt een groot netwerk van kandidaten voor medisch administratieve werkzaamheden waarbij handigheid met zorgapplicaties, analytisch denkvermogen en medische achtergrondkennis van belang zijn.


Preventief Medisch Onderzoeker

Het preventief medisch onderzoek is er op gericht om de gezondheid van medewerkers binnen verschillende organisaties in kaart te brengen. Onze kandidaten kunnen in de rol van doktersassistent ondersteunen door middel van het afnemen van verschillende testen bij de medewerkers. Onze kandidaten hebben vanuit hun studie geneeskunde ervaring opgedaan met werkzaamheden van een doktersassistent bij bijvoorbeeld een huisartspraktijk. Zij zijn bekend met patiënten / cliënten ontvangst en verschillende kleine verrichtingen zoals o.a. bloeddruk meten, vetpercentage en BMI bepalen, venapunctie en afnemen van een ECG.


ANIOS bedrijfsgeneeskunde

Medigo beschikt over een grote pool van pas afgestudeerde basisartsen die graag (tijdelijk) binnen de sociale geneeskunde aan de slag willen gaan. Deze artsen kunnen ingezet worden om te ondersteunen bij o.a. keuringen, verzuimbegeleiding en preventief medisch onderzoek. Medigo maakt voor u een voorselectie en verzorgt het volledige kwalificatieproces. U kunt vervolgens op aanvraag vrijblijvend een aantal profielen aanvragen passend bij uw organisatie.

Aanvraag indienen

Wilt u meer weten over wat een Medigo kandidaat voor u kan betekenen? Wilt u vrijblijvend advies of heeft u ondersteuning nodig voor een specifiek project of functie? Wij helpen u graag verder! Neem contact op met Medigo voor professioneel advies of een aanvraag op maat.


Aanvraag indienen

Onze werkwijze

U kunt bij Medigo op elk moment een aanvraag doen. Dit kan per mail of telefonisch. Indien gewenst neemt één van onze specialisten contact op om uw aanvraag te bespreken. Voor een vervolgaanvraag hoeft u slechts een mail te sturen met de nieuwe specificaties, zoals de startdatum, periode en eventuele overige werkzaamheden.


Op basis van uw wensen stellen wij de vacature op en zetten deze uit binnen ons landelijk netwerk van geneeskundestudenten, medisch studenten (HBO/WO) en artsen. Wij kwalificeren de geschikte kandidaten en stellen onze unieke, zorgspecifieke profielen op. Medigo levert zo kwaliteit en maatwerk passend bij uw zorginstelling.


Het innovatieve job platform van Medigo biedt ons de mogelijkheid om snel en adequaat kandidaten voor te stellen. Uiteraard is de keuze aan u en is het altijd mogelijk om een telefonische kennismaking of een afspraak bij u op locatie in te plannen. De kandidaat is na akkoord direct inzetbaar.