OpdrachtgeversMedisch coderen


Medigo biedt naast klinische ondersteuning ook regelmatig medisch administratieve ondersteuning voor uiteenlopende EPD projecten. Uit ervaring met verschillende ziekenhuizen in Nederland blijkt dat de inzet van onze kandidaten een zeer effectieve en voordelige oplossing is bij medisch administratieve werkzaamheden waarbij handigheid met zorgsystemen, analytisch denkvermogen en medische kennis van belang zijn.

Lees meer

Onze werkwijze


Om een aanvraag te doen neemt u contact met ons op per email of telefoon om uw wensen te bespreken, zoals de functie, de periode en eventuele andere aandachtspunten. U wordt snel en persoonlijk geholpen door één van onze medewerkers. Wij maken een selectie uit de ontvangen sollicitaties en kwalificeren de geschikte kandidaten. Op basis van de ontvangen profielen bepaalt u welke kandidaat aan de slag zal gaan.

Lees meer

Profiel

Medigo werkt met een zorgvuldig samengestelde database, zeer uitgebreide zorg- en opleidingsspecifieke profielen en een innovatief, geautomatiseerd matchingssysteem. Hierdoor kunnen wij voor zowel tijdelijke als langdurige aanvragen snel een passende oplossing bieden tegen een zeer voordelig tarief.

Naast functiespecifieke eisen hanteren wij natuurlijk hoge standaarden ten aanzien van onze kandidaten. Medische kennis van zaken, snel zelfstandig kunnen werken, flexibiliteit, relevante werkervaring, ervaring met patiëntencontact en handigheid met zorgapplicaties zijn voor onze kandidaten een standaard vereiste.

Door ons gevarieerd netwerk van opdrachtgevers in de eerste- en tweedelijn, krijgen wij ook regelmatig aanvragen voor ondersteuning van multidisciplinaire zorgprojecten. Naast geneeskunde weten wij dan ook goed onze weg binnen o.a. technische geneeskunde, klinische technologie, farmacie, psychologie en biomedische wetenschappen. Studenten en pas afgestudeerden van deze medische studies zijn dan ook meer dan welkom bij Medigo.

Voorbeeldprofiel

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening en alvast een voorbeeldprofiel inzien? Dat kan. Vul het contactformulier in en u ontvangt z.s.m. een voorbeeldprofiel per mail.

Meer informatie?

Uw naam
Organisatie
Email
Telefoon
7 + 5 =