Opdrachtgevers


Medigo kandidaten


Als medisch uitzendbureau zijn wij gespecialiseerd in het verbinden van de beste geneeskundestudenten, medisch studenten en basisartsen aan onze opdrachtgevers. Wij selecteren de juiste kandidaat (of team) voor u om tijdelijk of vervangend werk op te vangen. De Medigo kandidaat heeft door zijn/haar medische opleiding hoogwaardige medische kennis en ervaring met zorgsystemen opgedaan en kan zodoende klinische ondersteuning bieden of ingezet worden bij medische (data) projecten.

Kunt u ondersteuning gebruiken van flexibele Medigo kandidaten? Medigo verbindt u met de zorgprofessionals van de toekomst. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of doe vrijblijvend een aanvraag.

Voordelen


Zonder verplichtingen op ieder moment een aanvraag doen.

Er wordt altijd persoonlijk en snel contact met u opgenomen.

Wij hanteren een vast tarief zonder bijkomende kosten.

Medigo kandidaten handelen snel en zijn flexibel inzetbaar.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over wat een Medigo kandidaat voor u kan betekenen? Vrijblijvend advies nodig? Vul het formulier in en wij helpen u graag verder!Klinische ondersteuningMedische data projectenMedische data projecten


Naast klinische ondersteuning zijn Medigo kandidaten ook zeer geschikt voor projecten op het gebied van medische data en informatiesystemen. Zij beschikken over hoogwaardige medische kennis en vaardigheden en hebben daarnaast ervaring en handigheid met zorgsystemen. Onze kandidaten zijn snel en flexibel inzetbaar en spreken de 'taal' van zowel de zorgprofessionals als de patiënt.

Lees meer

Onze werkwijze


Om een aanvraag te doen neemt u contact met ons op per email of telefoon om uw wensen te bespreken, zoals de functie, de periode en eventuele andere aandachtspunten. U wordt snel en persoonlijk geholpen door één van onze medewerkers. Wij maken een selectie uit de ontvangen sollicitaties en kwalificeren de geschikte kandidaten. Op basis van de ontvangen profielen bepaalt u welke kandidaat aan de slag zal gaan.

Lees meer