Medigo student voor extra capaciteit

Nieuws Zorginstelling
Medigo student voor extra capaciteit - Medigo nieuws
24-09-2019

Heeft uw zorginstelling ook te maken met te weinig mankracht en dus hoge werkdruk? Werknemersorganisatie FBZ meld dat het verzuim en verloop bij zorginstellingen opnieuw is gestegen. Medigo heeft de oplossing zodat iedereen de zorg kan blijven bieden die nodig is.

De zorgsector staat bekend om de hoge werkdruk en werklast en daarom besluit vast personeel regelmatig de zorgsector te verlaten. Het aantal werknemers dat de zorg verliet steeg in 2017 naar 15,7 ten opzichte van de 14,2 dat jaar ervoor. Het lijkt erop dat minder personeel ervoor zorgt dat de werkdruk stijgt, waardoor er meer ziekteverzuim ontstaat. Veel zorginstellingen schakelen uitzendkrachten in om patiënten te kunnen blijven verzorgen en deze trend zal zich blijven voortzetten.

Medigo is gespecialiseerd in het kwalificeren en flexibel inzetten van gemotiveerde medisch studenten bij zorginstellingen door heel Nederland. Dankzij ons unieke medisch profiel worden onze kandidaten ingezet voor dagelijkse werkzaamheden en projecten in de eerste- en tweedelijn en binnen een brede selectie van zorginstellingen, zoals huisartspraktijken, ziekenhuizen, gezondheidscentra, zorggroepen en apotheken. Met een Medigo student is uw werkdruk verlaagd en kunt u de zorg blijven bieden die nodig is.

Bron: FBZ werknemersorganisatie

Afbeelding: Pixabay