Man injecteert stamcellen in zijn penis

Nieuws Nieuws
Man injecteert stamcellen in zijn penis - Medigo nieuws
19-03-2018

In een poging hem groter te maken, liet deze Amerikaan zijn eigen stamcellen in zijn jongeheer injecteren. Het is en blijft een gevoelig onderwerp voor mannen: de lengte van hun penis. Kennelijk was sportgoeroe en biohacker Ben Greenfield ook niet erg tevreden met de lengte van zijn jongeheer, want hij liet zijn eigen stamcellen erin injecteren in de hoop dat hij groter werd.
Ben Greenfield is een fitness fanatiekeling en erg populair in Amerika. Greenfield is ook een biohacker: iemand die niet stilzit en wacht tot de wetenschap medische procedures voor het grote publiek heeft na jarenlange tests en regelgevende processen. Biohackers zijn bereid om hun eigen gezondheid en veiligheid op het spel te zetten, zolang het hen maar een snelle weg biedt naar de nieuwste ontwikkelingen in de wetenschap.
Een van die ontwikkelingen is kennelijk stamcellen injecteren in het mannelijk geslachtsdeel om het groter te maken. In november vorig jaar onderging Greenfield deze dubieuze procedure in een dubieuze kliniek: de U.S. Stem Cell clinic in Florida. De kliniek verscheen vorig jaar negatief in de media, nadat drie patiënten die deelnamen aan een onbewezen stamceltherapie blind werden. Bovendien heeft de inrichting al meerdere waarschuwingen gekregen van de Food and Drug Agency (FDA).
Maar ach, alles voor de wetenschap! En dus liet Greenfield stamcellen weghalen die vervolgens rechtstreeks in zijn penis werden geïnjecteerd.
Maar de meest voor de hand liggende vraag is natuurlijk: heeft het gewerkt? Volgens de biohacker wel (hij kan moeilijk ‘nee’ zeggen). “Het duurde 3 tot 4 dagen voordat ik verandering zag. De belangrijkste dingen die ik opmerkte, waren een significante toename van de erectiele functie, een significante toename in betere orgasmes en een betere bloedstroom. Deze anatomische veranderingen kunnen niet worden ontkend.”
Als hem echter wordt gevraagd hoeveel centimeter zijn sergeant-majoor is gegroeid, moet hij het antwoord schuldig blijven, want hij heeft hem voor de procedure niet opgemeten…

Bron: KijkMagazine