Zit je in een overbruggingsperiode?

Bekijk vacatures

Verpleegkunde (HBO)
HBO-Verpleegkunde student

Medigo is gespecialiseerd in de bemiddeling van medisch studenten voor zorginstellingen door heel Nederland. Door middel van bijbanen en projecten via Medigo ontwikkel je een zo breed mogelijke visie op het gebied van werken binnen de gezondheidszorg. Benut jouw medische kennis en vaardigheden alvast in de praktijk; tijdens jouw studie verpleegkunde kun jij tijdelijk worden ingezet op uiteenlopende medische functies binnen verschillende zorginstellingen buiten de verzorging, verpleging en thuiszorg.

In welke studiefase zit jij?

Breder oriënteren

Als HBO-V'er doe je tijdens jouw studie veel theoretische, medische kennis op en kun je je door stages, cursussen en practica op hoog niveau praktijkgericht oriënteren. Maar wellicht heb je nog niet genoeg gezien van andere kanten van de gezondheidszorg. Door een bijbaan via Medigo krijg jij de unieke kans om je breed te oriënteren. Op deze manier krijg je meer inzicht en een completer beeld van diverse functies, afdelingen en instellingen binnen de gezondheidszorg. In welke studiefase zit jij op dit moment? Geef het aan binnen Mijn Medigo!


Bachelor fase

Tijdens jouw bachelor leer je veel over ziektebeelden en het gehele zorgproces. Ook ontwikkel je al veel verpleegtechnische handelingen. Als verpleegkunde student maak je tijdens jouw bachelor vooral kans op de reguliere bijbanen in de verzorging en verpleging. Daarom biedt Medigo verpleegkunde studenten de unieke kans om in andere medische functies ervaring op te doen, bijvoorbeeld als doktersassistent binnen de huisartsenpraktijk of als poli-assistent in het ziekenhuis. Hierdoor kun jij jouw medische visie verbreden en ontzettend veel leren!


Profiel bijwerken

Master fase

Volg jij een master tot Verpleegkundig Specialist, Physician Assistant of bijvoorbeeld Advanced Nursing Practice? Wil jij je gedurende dit traject graag oriënteren binnen de gezondheidszorg en gevarieerde werkervaring opdoen? Kies voor een medische bijbaan via Medigo! Ga aan het werk bij een huisartspraktijk, ZBC of gezondheidscentrum of leer diverse poliklinieken in het ziekenhuis kennen. Solliciteer op alle vacatures die jou interessant lijken en onze recruiters nemen direct contact met je op om jouw mogelijkheden te bespreken.


Vul jouw beschikbaarheid in.

Plan vooruit met onze handige tool en vul jouw beschikbaarheid in.

januari 2022
Wk #
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo
52
 
 
 
 
 
1
2
1
3
4
5
6
7
8
9
2
10
11
12
13
14
15
16
3
17
18
19
20
21
22
23
4
24
25
26
27
28
29
30
5
31
 
 
 
 
 
 
februari 2022
Wk #
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo
5
 
1
2
3
4
5
6
6
7
8
9
10
11
12
13
7
14
15
16
17
18
19
20
8
21
22
23
24
25
26
27
9
28
 
 
 
 
 
 

Onze werkwijze in 3 stappen.

In drie snelle stappen van account aanmaken tot starten met werken.

Stap 1. Maak een account aan

Maak vrijblijvend een account aan bij Medigo door een paar basisgegevens in te vullen. Vanaf deze stap kun jij reageren op vacatures en ontvang jij per mail het vacature aanbod voor jouw regio. Plan vooruit en geef ook alvast jouw roostervrije dagen en vakanties door, zodat wij gericht kunnen kijken naar jouw opties voor die periode.

Contactgegevens

Beschikbaarheid

Documenten

Stap 2. Vul jouw profiel in

Medigo werkt met een uniek medisch profiel om jouw studievoortgang, werkervaring, medische vaardigheden en Zorg & ICT kennis optimaal in kaart te brengen. Dus vul jouw profiel zo uitgebreid mogelijk in, want hoe vollediger jouw profiel, hoe beter wij jou kunnen matchen aan één of meerdere zorginstellingen in jouw regio!

Opleiding

Werkervaring

Zorgsystemen

Stap 3. Aan het werk

Na een korte kennismaking bij de zorginstelling zetten wij jouw arbeidsovereenkomst klaar. Het tekenen van jouw arbeidsovereenkomst, uren en reiskosten doorgeven en alles omtrent de uitbetaling van jouw salaris gaat volledig online via jouw Medigo account. Jouw inschrijving is afgerond en je bent klaar om aan het werk te gaan!

Identiteitsbewijs

Arbeidsovereenkomst

Urenregistratie

Maak jouw Medigo account aan.

Maak een account aan en reageer wanneer jij tijd hebt op jouw persoonlijk vacature aanbod.