Wachttijd tot jouw buluitreiking?

Bekijk vacatures

Farmacie
Farmacie student

Als hét uitzendbureau voor medisch studenten verdiepen wij ons in alle medisch, wetenschappelijke opleidingen. Medigo heeft daarom een uniek profiel voor farmacie studenten ontwikkeld. Dit Medigo profiel bestaat uit specifieke opleidingsonderdelen die kenmerkend zijn voor de studie farmacie zoals farmacologische kennis, practica, minors, stages, kennis van de apotheekpraktijk, zorgsystemen, gespreksvaardigheden en coschappen. Onze medisch-specifieke profielen worden door opdrachtgevers zeer gewaardeerd waardoor onze kandidaten graag ingezet worden voor medische vacatures en interessante zorgprojecten.

In welke studiefase zit jij?

Bachelor (BSc)

Tijdens de bachelor doe je brede medische kennis op door farmaceutische vakken en practica. Je bent bekend met ziektebeelden, bereiding, dosering en hoe je patiënten begeleidt bij het gebruik van geneesmiddelen. Daarnaast is er focus op de praktische kant van de apotheekpraktijk, van ondersteunende taken tot het werken met een AIS. Maak een account aan bij Medigo en vul jouw profiel zo volledig mogelijk in, zodat je met jouw medische kennis en vaardigheden werkervaring kunt gaan opdoen bij zorginstellingen binnen ons netwerk.


Master (MSc)

Je loopt in de master fase je eerste coschap in de apotheekpraktijk en doet ervaring op met de begeleiding van patiënten bij goed medicijngebruik en adviseren van zorgverleners over de juiste geneesmiddelkeuze. Je wordt voorbereid op de beroepspraktijk en gaat coschappen lopen in zowel een openbare als een ziekenhuisapotheek, waar je bekend raakt met farmaceutische bedrijfsvoering. Als master farmacie kan jij worden ingezet voor medische vacatures en projecten, waar jij met jouw kennis en vaardigheden een waardevolle bijdrage kunt leveren.


Profiel bijwerken

Afgestudeerd (basisapotheker)

Als basisapotheker ben je opgeleid tot geneesmiddelexpert en daarmee tot spil in de gezondheidszorg. Zit jij in de laatste fase van jouw studie farmacie of heb je wachttijd tot jouw buluitreiking of start van vervolgopleiding? Heb je je bul al ontvangen en wil je via Medigo vliegend van start met jouw medische carrière? Update jouw Medigo account naar een afgestudeerd farmacie account en maak gebruik van ons omvangrijke opdrachtgeversnetwerk om zo breed mogelijk werkervaring op te doen in de zorg.


Vul jouw beschikbaarheid in.

Plan vooruit met onze handige tool en vul jouw beschikbaarheid in.

december 2021
Wk #
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo
48
 
 
1
2
3
4
5
49
6
7
8
9
10
11
12
50
13
14
15
16
17
18
19
51
20
21
22
23
24
25
26
52
27
28
29
30
31
 
 
januari 2022
Wk #
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo
52
 
 
 
 
 
1
2
1
3
4
5
6
7
8
9
2
10
11
12
13
14
15
16
3
17
18
19
20
21
22
23
4
24
25
26
27
28
29
30
5
31
 
 
 
 
 
 

Onze werkwijze in 3 stappen.

In drie snelle stappen van account aanmaken tot starten met werken.

Stap 1. Maak een account aan

Maak vrijblijvend een account aan bij Medigo door een paar basisgegevens in te vullen. Vanaf deze stap kun jij reageren op vacatures en ontvang jij per mail het vacature aanbod voor jouw regio. Plan vooruit en geef ook alvast jouw roostervrije dagen en vakanties door, zodat wij gericht kunnen kijken naar jouw opties voor die periode.

Contactgegevens

Beschikbaarheid

Documenten

Stap 2. Vul jouw profiel in

Medigo werkt met een uniek medisch profiel om jouw studievoortgang, werkervaring, medische vaardigheden en Zorg & ICT kennis optimaal in kaart te brengen. Dus vul jouw profiel zo uitgebreid mogelijk in, want hoe vollediger jouw profiel, hoe beter wij jou kunnen matchen aan één of meerdere zorginstellingen in jouw regio!

Opleiding

Werkervaring

Zorgsystemen

Stap 3. Aan het werk

Na een korte kennismaking bij de zorginstelling zetten wij jouw arbeidsovereenkomst klaar. Het tekenen van jouw arbeidsovereenkomst, uren en reiskosten doorgeven en alles omtrent de uitbetaling van jouw salaris gaat volledig online via jouw Medigo account. Jouw inschrijving is afgerond en je bent klaar om aan het werk te gaan!

Identiteitsbewijs

Arbeidsovereenkomst

Urenregistratie

Maak jouw Medigo account aan.

Maak een account aan en reageer wanneer jij tijd hebt op jouw persoonlijk vacature aanbod.