Kandidaten


Medigo

Medigo is gericht op de zorg en gespecialiseerd in de bemiddeling van ambitieuze studenten en young (zorg)professionals voor medisch gerelateerde parttime en fulltime ondersteuning, projecten en uitdagende startersfuncties. Benut jouw potentie en zet het in via Medigo! Van een parttime bijbaan tijdens je studie met flexibele in te plannen werktijden tot een fulltime baan tijdens een overbruggingsperiode of na het afstuderen. Wij bieden een goed salaris en - veel belangrijker - zeer waardevolle leermomenten bij ons netwerk van opdrachtgevers in de zorg. Wil je meer lezen over onze opdrachtgevers en de diverse functies? Ga naar opdrachtgevers.


Onze kandidaten

Medigo richt zich in samenwerking met het artsennetwerk Yesculaap al sinds 2005 op geneeskundestudenten, coassistenten en basisartsen die hun talent verder willen ontwikkelen. Door onze focus op de medische sector en het gevarieerde netwerk van Medigo in de eerste- en tweedelijn krijgen wij van onze opdrachtgevers ook regelmatig aanvragen voor ondersteuning door studenten en starters van aanverwante medische studies zoals o.a. farmacie, psychologie, technische geneeskunde, klinische technologie, verpleegkunde, bewegingswetenschappen en biomedische wetenschappen. Aanmeldingen van studenten en starters van deze medische studies zijn dan ook meer dan welkom. Wij hanteren hierbij natuurlijk dezelfde hoge standaarden als die bij de geneeskundige kandidaten; namelijk medische kennis van zaken, snel zelfstandig kunnen werken, flexibiliteit, relevante ervaring en handigheid met zorgapplicaties.


Profiel

Je kan direct reageren op een openstaande vacature of de perfecte vacature automatisch naar je toe laten komen middels een jobalert. Daarvoor is het wel nodig dat je een account aanmaakt en je jouw profiel op Medigo zo volledig mogelijk aanvult. Wij verbinden jouw opgebouwde vaardigheden en ervaring aan interessante medische bijbanen middels ons uitgebreide zorgspecifieke profiel. Dit profiel brengt jouw vaardigheden en relevante ervaring die je hebt opgedaan zo accuraat mogelijk in kaart. Van klinische vaardigheden tot ervaring met verschillende zorgapplicaties. Dit uitgebreide profiel maakt het mogelijk om jouw vaardigheden en relevante ervaring snel te herkennen en in te zetten. Daarnaast kunnen we je hierdoor gericht eventuele aanbiedingen doen voor toekomstige nieuwe interessante banen. Dus hoe vollediger je jouw profiel invult, hoe beter de match en hoe sneller je aan de slag kunt!


Kennis

Medigo gaat uit van de vaardigheden en ervaring die je reeds hebt opgedaan tijdens jouw studie en eventuele relevante bijbanen. Natuurlijk aangevuld met een gezonde dosis energie, enthousiasme en flexibiliteit! Dit wil natuurlijk niet zeggen dat jouw ontwikkeling bij Medigo niet verder wordt gestimuleerd en dat je in het diepe wordt gegooid bij de opdrachtgever. Wij creëren een omgeving waarin de aanwezige kennis en ervaringen over specifieke banen en opdrachtgevers wordt uitgewisseld. Dit leidt tot een steeds hoger kennisniveau dat via het Medigo netwerk snel en efficiënt wordt gedeeld d.m.v. cheatcards, praktijk- afdelingsinformatie, draaiboeken of het kort bijpraten door een ervaren kracht van Medigo. Daarnaast wordt er van je verwacht dat je voorafgaand aan je eerste dag het een en ander in eigen tijd doorneemt zoals bijvoorbeeld werkmappen, instructiebestanden, protocollen etc. Onze ervaring is dat je dan startklaar bent, waardoor je na een kort inwerkmoment bij de opdrachtgever snel zelfstandig aan de slag kan gaan. Zoals je merkt wordt er wel enige proactiviteit van je verwacht bij Medigo, maar dat ben je als het goed is wel gewend!


Account aanmaken

Schrijf je dus nu in bij Medigo en krijg direct toegang tot ons gevarieerde landelijke netwerk van opdrachtgevers in de zorg. Voor een interessante CV-waardige medische bijbaan. Van het solliciteren, de status van je sollicitatie, het ondertekenen van je contract, het uren schrijven tot het automatisch bijwerken van je profiel; alles is erop gericht dat jij snel en met vertrouwen aan de slag kan in een medisch gerelateerde omgeving. Je hoeft hiervoor dus niet langs te komen op ons hoofdkwartier in Amsterdam.