Kandidaten


Geneeskundestudent

Medigo is gespecialiseerd in de studie geneeskunde en werkt met een uniek profiel voor bachelor en master geneeskundestudenten. Dit Medigo profiel bestaat uit specifieke opleidingsonderdelen kenmerkend voor de studie geneeskunde, waardoor jij jouw eigen profiel optimaal kunt samenstellen. Onze profielen zijn ook onder opdrachtgevers zeer gewild en daarom worden bij voorkeur Medigo kandidaten ingezet voor echt medische vacatures en interessante zorgprojecten.
Nog geen account? Maak een account aan.


Vacatures geneeskundestudent

Medisch student (HBO/WO)

Volg jij een medische opleiding (HBO/WO) of heb je deze inmiddels afgerond? Maak nu een account aan bij Medigo en ga aan de slag binnen ons brede netwerk van opdrachtgevers. Als medisch student kan jij worden ingezet voor vacatures en projecten waarbij jouw kennis en vaardigheden goed van pas komen. Benieuwd welke medische profielen Medigo inzet?


Vacatures medisch student

Basisarts

Heb jij net jouw medische opleiding afgerond of ben je in between jobs? Ben je basisarts en in afwachting van de start van jouw opleiding tot specialist, of wil je werk combineren met onderzoek? Besteed jouw tijd nuttig door relevante werkervaring op te doen in het ziekenhuis, in de huisartsenzorg of bij een actueel medisch data project bij een van onze opdrachtgevers. Zo werk je aan een sterk en opvallend Medigo profiel, de springplank voor jouw verdere medische carrière.
Nog geen account? Maak een account aan.


Vacatures basisarts

Mijn Medigo - Hoe werkt het?


Stap 1. Mijn account

Vul een paar basisgegevens in en maak vrijblijvend een account aan bij Medigo. Vanaf deze stap kun jij reageren op elke vacature en daarnaast ontvang jij per mail het vacature aanbod voor jouw regio. Plan vooruit en geef ook alvast jouw roostervrije dagen en vakanties door, zodat wij gericht kunnen kijken naar jouw opties voor die periode.

Personalia

Beschikbaarheid

Documenten

Stap 2. Mijn profiel

Het unieke, zorgspecifieke Medigo profiel maakt het mogelijk om jouw vaardigheden en ervaring snel te herkennen en in te zetten. Dus vul jouw profiel aan, zodat wij jou zo goed mogelijk aan jouw toekomstige werkgever kunnen voorstellen. Hoe vollediger je jouw profiel invult, hoe beter de match en hoe sneller je aan de slag kunt!

Opleiding

Werkervaring

Zorgsystemen

Stap 3. Mijn plaatsing

Na een korte kennismaking met de opdrachtgever zetten wij jouw arbeidsovereenkomst en werkbriefjes klaar. Het tekenen van jouw arbeidsovereenkomst, gewerkte uren en reiskosten doorgeven en alles omtrent jouw uitbetaling gaat volledig online via Mijn Medigo. Jouw inschrijving is afgerond en je bent klaar om aan het werk te gaan.

Identiteitsbewijs

Arbeidsovereenkomst

Werkbriefjes


Heb jij nog geen zicht op jouw rooster?

Maak een account aan en reageer wanneer jij tijd hebt op jouw persoonlijk vacature aanbod.

Account aanmaken